Gaziantep / Şehitkamil Mesut Ateşsönmez Ortaokulu

Telefon:03425032881 Adres:Beykent mah. 85004 Nolu Cad.Mesut Ateşsönmez Ortaokulu Blok No 79 İç Kapı No 1 Gaziantep/Şehitkamil Web Sitesi:https://mesutatessonmezortaokulu.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Şehitkamil Okulları, Gaziantep Ortaokulları, Gaziantep Şehitkamil Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Gaziantep Ortaokul Haberleri, Gaziantep Şehitkamil Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://mesutatessonmezortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyon, ideallerimiz , hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakkettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...
MisyonÖzgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.
Telefon03425032881
AdresBeykent mah. 85004 Nolu Cad.Mesut Ateşsönmez Ortaokulu Blok No 79 İç Kapı No 1 Gaziantep/Şehitkamil
İnternet Sitesihttps://mesutatessonmezortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBeykent Mahallesi ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP
UlaşımOkulumuz Gaziantep´in Şehitkamil ilçesinde olup şehir merkezine uzaklığı 10 km´dir.Okulumuza merkezden bir çok otobüs ve dolmuş gelmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Gaziantep´in Şehitkamil ilçesinde olup şehir merkezine uzaklığı 10 km´dir.
Ders SaatleriDERS BAŞLANGIÇ SAATİ:07.00
DERS BİTİŞ SAATİ:12.40
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı37
  • Öğrenci Sayısı777
  • Derslik Sayısı16
  • Atölye Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://mesutatessonmezortaokulu.meb.k12.tr/27/01/766684/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)