Gaziantep / Şehitkamil Şehit Mustafa Yazgan Ortaokulu

Telefon:03423231321 Adres:Özgürlük mah.79 nolu cad.No3 sehitkamil/gaziantep
3 km
Web Sitesi:https://sehitmustafayazganortaokulu.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Şehitkamil Okulları, Gaziantep Ortaokulları, Gaziantep Şehitkamil Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Gaziantep Ortaokul Haberleri, Gaziantep Şehitkamil Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sehitmustafayazganortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGeçmişini, tarihini bilen, bu gününü değerlendirebilen ve geleceğini bu günden planlayabilen bireylerin yetiştiği bir okul, eğitim ve öğretimde örnek ve lider olmak.




Geçmişini, tarihini bilen, bu gününü değerlendirebilen ve geleceğini bu günden planlayabilen bireylerin yetiştiği bir okul, eğitim ve öğretimde örnek ve lider olmak.




Geçmişini, tarihini bilen, bu gününü değerlendirebilen ve geleceğini bu günden planlayabilen bireylerin yetiştiği bir okul, eğitim ve öğretimde örnek ve lider olmak.
MisyonAtatürkçü düşünce yapısına sahip,vatanını, milletini seven, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmış , gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen, araştıran, sorgulayan ve kendini gerçekleştiren mutlu bireyler yetiştirmek için varız
Telefon03423231321
AdresÖzgürlük mah.79 nolu cad.No3 sehitkamil/gaziantep
3 km
İnternet Sitesihttps://sehitmustafayazganortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÖzgürlük mah.113 nolu cad.Şehitkamil/Gaziantep
Merkezden Uzaklık3 km
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı63
  • Öğrenci Sayısı1300
  • Derslik Sayısı38
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sehitmustafayazganortaokulu.meb.k12.tr/27/01/734932/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)