Gaziantep / Şahinbey Mehmet Erdemoğlu Anaokulu

Telefon:3422711023 Adres:Dumlupınar Mh. 89143 sk. No8 Şahinbey /GAZİANTEP Web Sitesi:https://mehmeterdemogluanaokulu.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Şahinbey Okulları, Gaziantep Anaokulları, Gaziantep Şahinbey Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Gaziantep Anaokulu Haberleri, Gaziantep Şahinbey Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://mehmeterdemogluanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocuklarının gelişim düzeyleri, öğrenme hızları, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak ve aileler ile işbirliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir. Ayrıca, gelişen-değişen dünyaya ayak uyduran, geleceğe güvenle bakan, yeniliklere açık olan, öz kültürünü tanıyan, koruyan ve tercih edilen bir kurum olmaktır.
MisyonKurumumuzun misyonu, okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerlerine sahip çocuklar yetiştirmektir.
Telefon3422711023
Faks3422711023
AdresDumlupınar Mh. 89143 sk. No8 Şahinbey /GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://mehmeterdemogluanaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz merkeze 4 km uzaklıktadır. Okulumuza merkezden belediye ve özel halk otobüsü ile ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz merkeze 4 km uzaklıktadır.
Öğretim ŞekliİKİLİ EĞİTİM
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı335
  • Derslik Sayısı9
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://mehmeterdemogluanaokulu.meb.k12.tr/27/08/750208/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)