Gaziantep / Şahinbey Cumhuriyet İlkokulu

Telefon:03422311167 Adres:Alaybey Mah. Gaziler Cad. Hüseyin Paşa Camii içi No 4 Şahinbey/Gaziantep Web Sitesi:https://cumhuriyet27ilk.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Şahinbey Okulları, Gaziantep İlkokulları, Gaziantep Şahinbey İlkokulları, İlkokul Haberleri, Gaziantep İlkokul Haberleri, Gaziantep Şahinbey İlkokul Haberleri
Kaynak:https://cumhuriyet27ilk.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonCumhuriyet ilkokulu olarak:

Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
MisyonCumhuriyet İlkokulu olarak:

Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında “ öğrenmeyi öğrenen bireylerle” "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
BaşarılarOkulumuz Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Atık Pil Toplama Kampanyasında İlkokullar arasında 308 kg pil toplayarak İlçe 2.si olmuştur.
Telefon03422311167
AdresAlaybey Mah. Gaziler Cad. Hüseyin Paşa Camii içi No 4 Şahinbey/Gaziantep
İnternet Sitesihttps://cumhuriyet27ilk.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAlaybey Mah. Gaziler Caddesi Hüseyin Paşa Camii İçi No:4 Şahinbey / Gaziantep
UlaşımOkulumuz İl merkezinde olup İl Milli Eğitim Müdürlüğü´ne 4 km; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne İse 2 km mesafededir.Belediye otobüsü ve halk otobüsleri ile gelip Balıklı durağında veya Şirehan durağında inildiğinde 5 dk yürüme mesafesindedir. Tramvay ile gelindiğinde ise, "15 Temmuz Şehitleri Durağı"nda inildiği takdirde 10-15 dk yürüme mesafesindedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İl merkezinde olup İl Milli Eğitim Müdürlüğü´ne 4 km; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne İse 2 km mesafededir.
Ders Saatleri07.20 - 12.10 /
12.30 - 17.20
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı22
  • Öğrenci Sayısı505
  • Derslik Sayısı12
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://cumhuriyet27ilk.meb.k12.tr/27/08/735352/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)