Gaziantep / Nurdağı Sakçagözü 10 Kasım İlkokulu

Adres:Sakçagözü Mahallesi 18. Sokak No14 Nurdağı/GAZİANTEP Web Sitesi:https://sakcagozu10kasimilkokulu.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Nurdağı Okulları, Gaziantep İlkokulları, Gaziantep Nurdağı İlkokulları, İlkokul Haberleri, Gaziantep İlkokul Haberleri, Gaziantep Nurdağı İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sakcagozu10kasimilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGeleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizi yetiştirirken eğitim ve öğretimde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilip bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
MisyonKendini gerçekleştirme bilincine ve olumlu benlik algısına sahip, kendine güvenen, yaratıcı düşünebilen, gelişime ve değişime açık, ileriye yönelik olumlu hedefleri olan, kendini çağın gereklerine ve şartlarına adapte edebilen, başkalarının yaşam haklarına saygılı, ülkesini ve milletini seven, Atatürk İlkelerini ve Cumhuriyeti benimseyen ve ona sahip çıkan, demokrasiyi yaşam biçimi haline getirebilen mutlu bireyler yetiştirebilmek.
BaşarılarOkulumuz Beyaz Bayrak alma başarısını göstermiştir.
İlçemiz genelinde en yüksek puanı alarak Beslenme Dostu Okul Ünvanını kazanmıştır.
Mavi Gök Yeşil Yaprak Projesini başarıyla tamamlayıp berat almaya hak kazanmıştır.
TEMA Vakfının düzenlediği Meşe Projesine katılarak teşekkür beratı almıştır.
Bu Benim Eserim Projesine her yıl katılarak öğrencilerimize araştırma ,inceleme keşfetme fırsatları tanınmaktadır.Bazı projelerimiz il ve bölge bazında değerlendirmeye alınmıştır.
Okullar Hayat olsun Projesi kapsamında okulumuz tüm eğitim bölgemizin hizmetine sunulmuş ve gerekli çalışmalara da devam edilmektedir.
Okulum Yeşil Projesi hali hazırda devam etmekte olup başarı sağlanması hedeflenmiştir.
Okuyorum Çünkü İnsanım Projesi kapsamında okulumuzda her ay ayın en çok okuyan öğrencileri ve ayın en çok okuyan velileri yarışmaları yapılmaktadır.Öğrencilerimiz ilçemiz genelinde yapılan en çok okuyan öğrenciler yarışmalarına katılıp başarı göstermişlerdir.
Faksx
AdresSakçagözü Mahallesi 18. Sokak No14 Nurdağı/GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://sakcagozu10kasimilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİle Uzaklık : 45 km
İlçeye Uzaklık : 18 kmKarayolu
Merkezden Uzaklıkİle Uzaklık : 45 km
İlçeye Uzaklık : 18 km
Ders Saatleri08:40 - 14:20 (İlkokul)
08:40 - 15:10 (Ortaokul)
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı169
  • Derslik Sayısı6
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://sakcagozu10kasimilkokulu.meb.k12.tr/27/10/734719/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)