Gaziantep / İslahiye Altınüzüm Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Adres:Altınüzüm Mah. Atatürk Bulvarı No24 Hatay Yolu Üzeri İslahiye/Gaziantep Web Sitesi:https://afsm.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep İslahiye Okulları, Gaziantep Ortaokulları, Gaziantep İslahiye Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Gaziantep Ortaokul Haberleri, Gaziantep İslahiye Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://afsm.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYONUMUZ
İçimizde var olan daha iyi olma duygularımızı eğitim öğretim yoluyla harekete geçirerek çevremize kalite yolculuğunda rehber olmak hedefimiz, "beni" geliştirerek "bize" hizmet etmek ise görevimizdir. Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
MisyonMİSYONUMUZ
İçimizdeki sevgiyi yeşerterek, hoşgörü ve saygıyı oluşturup el ele yeniye ve daha iyiye doğru yürüyerek, milli eğitimin temel amaçları doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine taşımayı amaç edinmiş, haklarını ve sorumluluklarını bilen, bilgili becerili, milletinin değerleriyle uyumlu çağdaş insanı yetiştirmek istiyoruz.
Başarılar.
AdresAltınüzüm Mah. Atatürk Bulvarı No24 Hatay Yolu Üzeri İslahiye/Gaziantep
İnternet Sitesihttps://afsm.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz İslahiye´nin Altınüzüm Mahallesindedir.Merkezi bir yer olup,okuma oranı yüksek bir bölgedir.Halkının geçim kaynağı yoğun olarak bağcılık(üzüm) olup,zeytin, meyvecilik ve hayvancılık da yapılmaktadır.
UlaşımOkulumuz il merkezine 100 km, ilçe merkezine ise 10 km uzaklıktadır.Okulumuz İslahiye-Hatay yolu üzerinde olduğundan sürekli olarak ulaşım imkanına sahiptir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezine 100 km, ilçe merkezine ise 10 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiÖğretmenlerimiz İslahiye İlçe merkezinde ikamet etmekte olup, kendi imkanları ile anlaştıkları bir servisçi ile günübirlik okula düzenli bir şekilde gidip gelmekteler. Herhangi bir ulaşım sorunu bulunmamaktadır.
Kontenjan BilgileriOrtaokul olup E-Okul kayıt alanı içinde olan yaşı tutan öğrenciler otomatik olarak okulumuza MEB tarafından kayıt yapılmaktadır.
Ders Saatleri08.40-15.20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerGerek Okulun kendi çapında gerekse de içinde bulunduğumuz 3. bölgedeki okullar arası zaman zaman çeşitli sportif etkinlikler yapılmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuzda TÜBİTAK Bilim Fuarı Düzenlenmektedir.
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı128
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://afsm.meb.k12.tr/27/03/734971/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)