Gaziantep / Araban Merkez Ortaokulu

Telefon:(0342) 611 20 41 Adres:Yeni Altintaş Mahallesi Akbudak Caddesi No 100 ARABAN/GAZİANTEP Web Sitesi:https://arabanmerkezortaokulu.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Araban Okulları, Gaziantep Ortaokulları, Gaziantep Araban Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Gaziantep Ortaokul Haberleri, Gaziantep Araban Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://arabanmerkezortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitim Sisteminin ışığında;dünü,bugünü ve geleceği bütünleştirerek bilgi çağının gerektiği,bilgi,beceri ve teknolojiyi kullanan,sosyal,kültürel aktivitelere ağırlık veren bir okul olarak, kendine güvenen,insanları ve ülkesini seven,geleceğe güvenle bakan öğrenciler yetiştirmektir.
MisyonTürk Milli Eğitiminin amaçları, Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda; okulumuz öğrencilerinin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek, onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak; milli ve evrensel kültür değerlerini tanıyan, çağdaş ve demokratik, yaratıcı ve pozitif düşünen, ailesi ve çevresiyle barışık, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, sorumluluk bilincine sahip, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Telefon(0342) 611 20 41
AdresYeni Altintaş Mahallesi Akbudak Caddesi No 100 ARABAN/GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://arabanmerkezortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYeni Altintaş Mah. Akbudak Cad., Araban, Gaziantep
UlaşımOkulumuz Araban ilçe merkezinde bulunmaktadır.Otobüs-Minibüs
Ulaşım yönünden il ile hiçbir problem yoktur. İlçemizden Gaziantep Merkeze üç ana kooperatifin dışında ulaşıma katkıda bulunan başka kooperatifler de bulunmaktadır.Her 15 dakikada bir Gaziantep Merkeze araba bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Araban ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Ders Saatleri08:30-15:00 (11:40-12:40 Öğle arasıdır.)
Isınma TürüFUEL OIL
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı152
  • Derslik Sayısı7
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://arabanmerkezortaokulu.meb.k12.tr/27/02/734788/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)