Gaziantep / Araban Atatürk İlkokulu

Telefon:0342 6112172 Adres:Yeşilova Mah. İstiklal Cad. No.3 Araban/Gaziantep Web Sitesi:https://arabanataturkioo.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Araban Okulları, Gaziantep İlkokulları, Gaziantep Araban İlkokulları, İlkokul Haberleri, Gaziantep İlkokul Haberleri, Gaziantep Araban İlkokul Haberleri
Kaynak:https://arabanataturkioo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitim Sisteminin ışığında;dünü,bugünü ve geleceği bütünleştirerek bilgi çağının gerektiği,bilgi,beceri ve teknolojiyi kullanan,sosyal,kültürel aktivitelere ağırlık veren bir okul olarak, kendine güvenen,insanları ve ülkesini seven,geleceğe güvenle bakan öğrenciler yetiştirmektir.
MisyonTürk Milli Eğitiminin amaçları, Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda; okulumuz öğrencilerinin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek, onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak; milli ve evrensel kültür değerlerini tanıyan, çağdaş ve demokratik, yaratıcı ve pozitif düşünen, ailesi ve çevresiyle barışık, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, sorumluluk bilincine sahip, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Telefon0342 6112172
AdresYeşilova Mah. İstiklal Cad. No.3 Araban/Gaziantep
İnternet Sitesihttps://arabanataturkioo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAraban, Gaziantep
UlaşımOkulumuz Araban ilçe merkezinde olup Gaziantep İline yaklaşık olarak 65 km. uzaklıktadır. Gaziantep İline ulaşım bölünmüş karayolu ile sağlanmakta olup yaklaşık 1 saat kadar sürmektedir.Ulaşım sorunu yaşanmamaktadır. İlçe minibüsleri 20 dk. ara ile hareket etmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Araban ilçe merkezinde olup Gaziantep İline yaklaşık olarak 65 km. uzaklıktadır.
Ders Saatleri08.35--14.35
Isınma TürüFuel-Oil ile çalışan kalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı22
  • Öğrenci Sayısı348
  • Derslik Sayısı16
Kaynak:https://arabanataturkioo.meb.k12.tr/27/02/480498/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)