''Fun With Learning'' Adlı Etwinning Projesi

             Okulumuz öğretmenlerinden 1-E Sınıfı öğretmeni Hatice ATİK 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılında ''FUN WITH LEARNING'' adlı eTwinning projesine 2020 yılı Kasım ayında proje ortağı olarak başladı. Öğretmenimize ve öğrencilerine proje boyunca başarılar diliyoruz.

             Okulumuz 1-E sınıfı öğretmeni Hatice ATİK 2020-2021 Eğitim ve öğretim yılında Tarsus MERSİN Fahrettin Paşa İlkokulu öğretmeni Sündüz ÇAKMAK ve Akdeniz MERSİN Hatice Uluğ İlkokulu öğretmeni Özden ARAR' ın kuruculuğunu yaptığı ''FUN WITH LEARNING'' projesine Kasım ayında ortaklardan birisi olarak başladı.

             Öğretmenimiz Hatice ATİK proje ile ilgili şu bilgileri verdi: Oyun çocuk gelişimi açısından çok önemli bir yere sahiptir. Çocuğun fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimini destekler. Projede oyun tabanlı öğrenme yöntemi kullanılarak öğrencilerin kazanımları oyun oynayarak gerçekleştirmesi hedeflenmekte. Daha önceden belirlenen oyunlar düzenlenecek webinarlar veya sınıf arkadaşları ile oynatılacak. Böylece öğrencilerimiz farklı okullardan arkadaşları ile tanışarak, birlikte öğrenip keşfedecekler; problem çözme, yaratıcılık ve dil becerileri gelişmesi desteklenecek.

            Okul idaresi olarak proje boyunca öğretmenimize ve öğrencilerine kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Karatay Aliye - Hüseyin Tekbaş İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)