Evde Kal, Kitapla Kal!!

 

Yaşadığımız şu zorlu karantina günlerinde Gaziosmanpaşa Ortaokulu olarak öğrencilerimizin yanında olduğumuzu ,kurum kültürünün ne kadar önemli olduğunu bir kez daha kanıtladık.

Kitap Tokat Projesi kapsamında yürütülen nitelikli eserlere ulaşabilme çalısmalarında öğrencilerimiz, dijital ortamdan istedikleri kitaplarına okulumuz vefa grubunun yoğun çalışmaları ile kavuştular.Tek tek evleri ziyaret edilerek eserleri çocuklarımızla buluşturan öğretmenlerini gördükleri için çok mutlu oldular.

Okul müdürümuz Isa Cabuk"Dünyamız ve ülkemiz çok zor günlerden geçiyor.Bizler eğitim neferleri olarak hiç durmadan eğitim seferberliğimizin destekçisi olmaya devam ediyoruz.Gerek evden uzaktan eğitim gerekse okulumuz ögretmenlerinin gönüllü olduğu ders çekimlerimizle çocuklarımızın akademik süreçleri için canla başla çalışıyoruz.Kitap Tokat Projesi kapsamında gerçekleştirilen bu güzel  buluşmada kitaplarımız elimize geçer geçmez okul vefa grubumuzla öğrencilerimize koştuk. Gaziosmanpaşa Ortaokulu ailesinin birer üyesi olarak her zaman öğrencilerimizin yanında ve destekçileriyiz."dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Tokat Merkez Gaziosmanpaşa Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)