Etwinning Projesini Bitiriyoruz, Kapanış Webinarı. . .

Okulumuz Almanca Öğretmeni Demet BÖLEK, eTwinning projesi (Spielend Deutsch Lernen)’nin 3 aylık verimli çalışmanın sonuna geldiklerini, proje ortakları ve öğrencileriyle yapmış oldukları Kapanış Webinar'ı ile duyurdu.

3 ay süren proje süresince farklı Web 2.0 araçlarını kullanarak etkinlik yapan öğrenciler, Almanca’yı  dijital dünya ile birleştirerek keyifle öğrenebildiklerini,Almanca seviyelerinin artışına projenin olumlu katkılarının olduğunu belirtti. Velilerden de olumlu geri bildirim aldıklarını ifade eden Demet BÖLEK, projenin katılımcı çocuklardaki olumlu etkilerini ders esnasında da gözlemleyebildiğini; projede görev alan çocukların akranlarına oranla Almanca seviyelerinin arttığını ifade etti. Öğrenciler, Spielend Deutsch Lernen projesinin bitmesine üzüldüklerini; ama farklı ülkelerden pek çok arkadaşla tanıştıklarını, yeni insanlar tanımanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Webinar sonunda, katılımcı öğrencilere emekleri için teşekkür edilip ,kahoot yarışması yapılmıştır.

Okul Müdürümüz Birol ERDOĞDU'ya , Müdür  Yardımcılarımıza ve Almanca Öğretmenimiz Demet BÖLEK’e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ordu Altınordu Atatürk Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)