Eskişehir / İnönü İnönü Halk Eğitimi Merkezi

Kaynak:https://inonuhalkegitimi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile Türkiye ve dünyada tercih edilen; unutulmaya yüz tutmuş eserleri yaşatmak, takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; Türkiye ve dünyanın neresinde olursa olsun aldıkları eğitimle ihtiyaç duyulan alanlarda kendi iş başarımlarını sağlamış insanların yetiştirildiği gelişmiş ülke standartlarında eğitim veren tercih edilen bir MERKEZ olmaktır.
MisyonÖncü uygulamalarıyla, kültür mirasımızı özümsemiş , yenilikçi çağdaş bireyler yetiştirmek , her bireye bir değer katmak , hayat boyu öğrenmede örnek bir yaygın eğitim kurumu olmak.
Telefon0 (222) 591 22 16
Faks0 222 591 34 36
Adresİnönü Halk Eğitimi Merkezi Orta Mah. İsmet İnönü Cad. No2
İnternet Sitesihttps://inonuhalkegitimi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİnönü Eskişehir ilinin bir ilçesidir. İstanbul-Eskişehir demiryolu ve Bozüyük-Kütahya karayolu üzerindedir.Nüfus (2012)Kır,Şehir- Toplam =7,172.İnönü ilçe merkezinde bir Halk Eğitim Merkezi, iki İlköğretim Okulu, bir Genel Lise, bir Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bulunmaktadır.
Ulaşımİlçe merkezinde bulunan kurumumuz,
İl merkezine 35 km. uzaklıktadır.İl merkezine 35 km.uzaklıkta bulunan kurumumuza özel halk otobüsleri ile gidiş-geliş yapılabilmektedir.
OTOBÜS SAATLERİ için: http://www.inonu.bel.tr/Icerik.aspx?ID=47
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezinde bulunan kurumumuz,
İl merkezine 35 km. uzaklıktadır.
Ders SaatleriTam Gün
Isınma TürüKalorifer-Doğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Derslik Sayısı8
Kaynak:https://inonuhalkegitimi.meb.k12.tr/26/05/214206/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)