Erzurum / Tortum Dikmen İlkokulu

Telefon:0442 773 5392 Adres:DİKMEN MAH. DİKMEN MERKEZ KÜME EVLERİ DIKMEN ILKOKULU BLOK NO 134 TORTUM / ERZURUM Web Sitesi:https://dikmenilkokulu25.meb.k12.tr Erzurum Okulları, Erzurum Tortum Okulları, Erzurum İlkokulları, Erzurum Tortum İlkokulları, İlkokul Haberleri, Erzurum İlkokul Haberleri, Erzurum Tortum İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAnasınıfından başlayarak temel eğitim boyunca Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş,ahlaklı,yeniliklere açık, lider ruhlu, sorumluluk sahibi, güçlü ve zayıf yönlerini bilen, yeniliğe ve gelişime açık, hak, adalet, sorumluluk, doğruluk kavramlarını ilke edinmiş, kendi kültürünü benimsemiş bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
MisyonOkulumuzun liderleri misyonumuzu belirlerken yine vizyon çalışmalarında olduğu gibi demokratik çerçevede veli öğretmen ve öğrencilerin görüş ve önerilerini yapılan toplantılarla tespit etmiştir. Buna göre okulumuzun Misyonu; Dikmen İlkokulu olarak ‘‘ Geleceğimizi öğrencilerimizle yeniden yaratmak, öğrencilerimizin mutlu, başarılı, bir yaşam sürdürmeleri için gerekli olan bilgi becerileri kazandırmak ’’ istiyoruz.
Telefon0442 773 5392
Faks(442) 761 2365
AdresDİKMEN MAH. DİKMEN MERKEZ KÜME EVLERİ DIKMEN ILKOKULU BLOK NO 134 TORTUM / ERZURUM
İnternet Sitesihttps://dikmenilkokulu25.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriEski adı Sürbehan olan köyün kuruluş tarihi bilinmemektedir. Sürbehan adı ise Ermenice Surp Ohan´dan (Aziz Ohannes) gelir. Tarihsel Tao bölgesinde yer alan köydeki kilise kalıntısı Sürbehan´ın eski bir yerleşme olduğunu göstermektedir. Günümüze yıkıntıları kalmış olan kilise kubbeli ve serbest haç planlı bir yapıydı.Geçim kaynağı hayvancılıktır.Yayla kültürü vardır.Erzurum´a göre iklimi daha ılımandır.Her tarz sebze ve meyve yetişir.
UlaşımİL MERKEZİNE 110, İLÇE MERKEZİNE 51 KM´DİR.ULAŞIM HER ZAMAN AÇIKTIR.KÖY YOL ÜZERİ OLDUĞUNDAN DİĞER KÖYLERİN OTOBÜSLERİ GEÇMEKTEDİR.
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE 110, İLÇE MERKEZİNE 51 KM´DİR.ULAŞIM HER ZAMAN AÇIKTIR.
Ders Saatleri09:00-14:30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı26
  • Derslik Sayısı3
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://dikmenilkokulu25.meb.k12.tr/25/15/710366/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)