Erzincan / Merkez Çağlayan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon:0446 235 20 18 Adres:ÇAĞLAYAN BELDESİ CUMHURİYET MAH. ŞELALE CAD. ÇAĞLAYAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 51 MERKEZ / ERZİNCAN
Çağlayan Çok Programlı Anadolu Lisesi,Erzincan şehir merkezine yaklaşık 26 km uzaklıkta,Erzincan Şelale yolu üzerinde yer almaktadır.
Şehir merkezinden beldeye ve belde merkezinden şehir merkezine her yarım saatte bir minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Web Sitesi:https://caglayanlisesi.meb.k12.tr Erzincan Okulları, Erzincan Merkez Okulları, Erzincan Çok Programlı Anadolu Liseleri, Erzincan Merkez Çok Programlı Anadolu Liseleri, Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri, Erzincan Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri, Erzincan Merkez Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://caglayanlisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim ve öğretim süreci içinde; Yaşadığı Toplumun Değerlerine Saygı Gösteren , kendisine , Ailesine ve Ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getiren , Haklarını koruyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, bireylerin yetişmesi için ;

Demokratik yönetim anlayışı içinde çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun , teknolojiye, Değişim ve Gelişime Açık Yerel ve Ulusal başarılara imza atan örnek bir kurum olabilmektedir.
MisyonBiz,

Türk Milli Eğitiminin amaç ve İlkeleri doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, çağdaş, laik, demokratik, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek, bireysel ve toplumsal sorunları tanıyan ve bu sorunlara çözüm yolları arama alışkanlığı kazanmış, kendine güvenen aydın ve erdemli bireyler yetiştirmek için varız.
BaşarılarOkulumuz 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında Güreş Branşında 2 öğrencimiz serbest ve Greko-Romen il birincisi Olmuşlardır.Güreş branşında Giresun ilinde yapılan Türkiye Okullararası Gurup 1.liğinde bir öğrencimiz Erzincan ilini ve okulumzu temsil etmiş ve aynı turnuvada 3.luk elde ederek Rize ilinde yapılan Okullararası Türkiye şampiyonasında ilimizi ve okulumuzu temsil etmiştir.Gene okulumuz Atletizm İl Birincilğine Toplam 7 öğrenciyle katılmış Bayanlarda ve Erkeklerde toplam 12 madalya alma başarısını ğöstermiştir.Satranç il birinciliği yarışmasına 3 öğrenciyle katılım sağlanmış ve 1 madalyayla yarışmayı bitirmiştir.
Telefon0446 235 20 18
AdresÇAĞLAYAN BELDESİ CUMHURİYET MAH. ŞELALE CAD. ÇAĞLAYAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 51 MERKEZ / ERZİNCAN
Çağlayan Çok Programlı Anadolu Lisesi,Erzincan şehir merkezine yaklaşık 26 km uzaklıkta,Erzincan Şelale yolu üzerinde yer almaktadır.
Şehir merkezinden beldeye ve belde merkezinden şehir merkezine her yarım saatte bir minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
İnternet Sitesihttps://caglayanlisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇAĞLAYAN BELDESİ CUMHURİYET MAH. ŞELALE CAD. ÇAĞLAYAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 51 MERKEZ / ERZİNCAN
UlaşımŞehir merkezinden beldeye ve belde merkezinden şehir merkezine her yarım saatte bir minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkÇağlayan Çok Programlı Anadolu Lisesi,Erzincan şehir merkezine yaklaşık 26 km uzaklıkta,Erzincan Şelale yolu üzerinde yer almaktadır.
Servis BilgisiOkulumuza ulaşım Erzincan Merkezden Çağlayan arabalarıyla sağlanmaktadır.
Ders SaatleriSabah : 08:20-12:00
Öğlen : 13:00-15:15
Yabancı Dilİngilizce / Almanca
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif Etkinliklerİl genelinde düzenlenen sportif faaliyetler ve okul içi etkinliklere devam edilmektedir.
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK, eTwinning ve Erasmus+ proje faaliyetleri yürütülmektedir.
ProjelereTwinning ve Erasmus+ faaliyetleri aktif bir şekilde yürütülmektedir.
  • Öğretmen Sayısı13
  • Öğrenci Sayısı70
  • Derslik Sayısı10
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı3
Kaynak:https://caglayanlisesi.meb.k12.tr/24/01/145485/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)