Elif Ehlil´den Gelen Kitaplarımızla Erzan Ablaları Okulumuzun Hayalini Gerçekleştirdi.

Erzan AKTAR´ın Kampanyası Sayesinde Okul Kütüphanemizi Oluşturduk. "Hayaldi, GERÇEK Oldu." TEŞEKKÜRLER BİR KİTAP = BİR GELECEK 


Bir Kitap = Bir Gelecek Ekibi Lideri Erzan AKTAR´ın okulumuz için başlattığı kitap yardımı kampanyası sonrası, okul kitap ihtiyaç listemize göre, kıymetli bağışçılarımız tarafından seçilen kitap setlerinin tamamı elimize ulaştı. Değerli bağışçımız Nilay ÖCAL tarafından gönderilen Top Yayıncılık Kırmızı Okuma Sandığı ile oluşmaya başlayan kütüphanemiz, değerli bağışçılarımız Onur KORKMAZ, Özge AKGÜL, Esra BAYINDIR ve Setenay Hanım´ ın gönderdiği kitaplarla bizi yeterince mutlu etmişti. Son olarak değerli bağışçımız Elif EHLİL´den gelen eksiK tüm setlerimiz ise bizi mutluluktan havalara uçurdu. Tek başına bir kitaplık oluşturacak kadar çok kitabı bir arada gören öğrencilerimiz çok sevindiler. 


Soyut bir hayali, somut bir resme dönüştüren, başta Erzan AKTAR olmak üzere Nilay ÖCAL, Onur KORKMAZ, Esra BAYINDIR, Özge AKGÜL, Elif EHLİL ve Setenay hanıma minnettarız. Eğitime gönül vermiş ve bu ülkenin geleceği olan miniklerimiz için yaptığımız çağrıya kulak verip bize bu kadar kısa sürede dönüş yapmış olmanız hepimizi çok sevindirdi. Gelecekte okumayı seven, iyi bir insan, iyi bir anne-baba olan ve ülkesi için faydalı işler yapan, milli ve manevi değerleri bilen çocuklar yetiştirmek için, kitaplardan daha iyi bir rehber ya da dost olamaz. 

Geçmişte çalıştığım Kütahya Çavdarhisar Yeşildere İlkokulu´nda da öğrencilerimin yüzünü güldürüp, onları kitaplarla, boyalarla ve mutlulukla buluşturan Erzan AKTAR´a ve kitaplığımızın oluşmasını sağlayan değerli bağışçılarımıza en derin saygı, minnet ve teşekkürlerimizle...  İYİ Kİ VARSINIZ. 

 

İlerleyen günlerde Kütahya Çavdarhisar Yeşildere İlkokulu´nda yaptığı gibi; bizi izyaret ederek  çocuklarımızın Erzan ablalarıyla tanışacağı ve birlikte kitap okuyacakları günü iple çekiyoruz. SEN ÇOK YAŞA ERZAN ABLA. SEN ÇOK YAŞA BİR KİTAP = BİR GELECEK 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aydın Nazilli Bekirler İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)