Elazığ / Maden Maden Halk Eğitimi Merkezi

Telefon:424 441 21 96 Adres:Camii Kebir Mah. Hastane Caddesi Sağlık Ocağı Binası Kat 2 Web Sitesi:https://madenhalkegitimmerkezi.meb.k12.tr Elazığ Okulları, Elazığ Maden Okulları, Elazığ Halk Eğitim Merkezleri, Elazığ Maden Halk Eğitim Merkezleri, Halk Eğitim Merkezi Haberleri, Elazığ Halk Eğitim Merkezi Haberleri, Elazığ Maden Halk Eğitim Merkezi Haberleri
Kaynak:https://madenhalkegitimmerkezi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMaden Halk Eğitimi Merkezi olarak;
- Sevgi , akıl ve bilgi dolu anlayış ile tarif edilen bir yapıda ‘Her yerde her zaman eğitim’ ilkesinden hareketle Türkiye Cumhuriyeti Anayasası Milli Eğitim Temel Kanununun belirlediği yasal sınırlılık içinde Yaygın Eğitim Yönetmeliği ile verilen görev ve sorumlulukların bilincindeyiz.Tüm bireylere 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi beceri ve davranışları kazandırmak,onları ilgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik ,toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlamak ,düşünen araştıran kendine güvenen ve sorumluluk sahibi kişiler yetiştirmek toplumun yaşam kalitesini yükseltmek ,farklılıklar yaratarak kalıcı üstünlükler sağlamak için varız.
MisyonMaden Halk Eğitimi Merkezi olarak;
Bireylerimizi özgüven sahibi bilgili becerili kılmak; onların teknik ve sosyal eğitim ihtiyaçlarını karşılamak ve kendilerinin eğitim faaliyetlerinde aktif görev almalarını sağlamak.Etkin ,verimli ve özverili çalışmak.Kültürümüzü yaşatmak , geliştirmek ve paylaşmak .Milli değerlerlerimize saygılı olmak.En büyük sevincimiz ve coşkumuz başarmak.
— Türk Milli Eğitiminin yasa ve yönetmelikleriyle çerçevesi çizilmiş eğitim programını; endüstri kuruluşlarının ihtiyaçlarını, kurumun imkânlarını ve çevre faktörlerini dikkate alarak uygulayabilen bir kurum olmak.
- Ekip çalışmasına yatkın, üretime yönelik projeler geliştirip uygulayabilen, endüstriyel üretim ortamına kolay adapte olabilen ve liderlik vasıfları gelişmiş mezunlar vermeyi varlığının sebebi saymak.
Telefon424 441 21 96
Faks424 441 21 96
AdresCamii Kebir Mah. Hastane Caddesi Sağlık Ocağı Binası Kat 2
İnternet Sitesihttps://madenhalkegitimmerkezi.meb.k12.tr
Harita
UlaşımElazığ iline Uzaklık 78 kmKarayolu
Merkezden UzaklıkElazığ iline Uzaklık 78 km
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı46
  • Derslik Sayısı3
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://madenhalkegitimmerkezi.meb.k12.tr/23/08/145113/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)