Ekim 2020 Kalfalık Ustalık Teorik Sınav Ücret Yatırma Dönemi Başladı.

ÖNEMLİ!!!

EKİM 2020 KALFALIK USTALIK SINAVLARI TEORİK SINAVA GİRECEKLER İÇİN PARA YATIRMA İŞLEMİ BAŞLAMIŞTIR. SINAVLARA GİREBİLMEK İÇİN 16-22 EYLÜL 2020 TARİHLERİ ARASINDA ZİRAAT, HALK, VAKIFLAR BANKASI BANKAMATİKLERİNDEN VEYA https://odeme.meb.gov.tr/ İNTERNET ADRESİNDEN 50 TL SINAV ÜCRETİNİ YATIRMALARI GEREKMEKTEDİR.

ÜCRET YATIRDIKTAN SONRA ÜCRET YATIRDIĞINIZ DEKONTLAR İLE MERKEZİMİZE GELİP EKİM AYININ İLK HAFTASINDA SINAV GİRİŞ BELGELERİNİZİ ALABİLİRSİNİZ.

 

NOT: SINAVLARDA BAŞARISIZ OLAN ADAYLAR TEKRAR SINAVLARA GİREBİLMEK İÇİN MERKEZİMİZE DİLEKÇE VERMESİ GEREKMEKTEDİR. BAŞARILI OLANLARIN BELGELERİ İSE HAZIRLANDIĞI ZAMAN MESAJ İLE BİLGİLENDİRME YAPILACAKTIR.

 

ÖNEMLİ BİLGİ: Sınav sisteminde teorik sınavında alınan notun %40'ı Beceri sınavında ise alınan notun ise %60'ı alınıp, Beceri sınavından en az 50(elli) puan almak şartı ile ortalaması 50(elli) olan adayın sınavı başarılı sayılır. Teorik sınavlarda ise baraj yoktur girmek yeterlidir. Teorik sınavlarda 50(elli) puan altında alan adaylara sistem yeniden hak verir. Sınavlara yeniden girmek adayın tercihidir girmek mecburi değildir. Sınav ücretini yatırmayan aday sınava giremez.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Trabzon Ortahisar Ortahisar Mesleki Eğitim Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)