Eeğitim (Etwinning İle Eğitim)

Özellikle Orta yaş üstü öğretmenlerimiz Dijital göçmen olarak tanımlanmakta, ve geleneksel eğitim alışkanlığından kurtulamamaktadır. 21 YY becerilerine uzak oldukları için teknolojiyi eğitime entegre etmekte zorlanmaktadır.

Günümüz 18 yaş altı öğrencilerimizin tamamı Z kuşağı ve alfa kuşağı olarak adlandırılmaktadır. Bu öğrencilerin ortak özellikleri ders esnasında çok çabuk sıkılmaları ve istemedikleri taktirde onlara verilen tekdüze eğitimi reddetmeleridir. Bu sebeple bu öğrencilerin ilgilerini derse ve öğrenmeye çekmek için derslerimizde yeni yaklaşımlarla öğretim önem kazanmıştır. Projemiz süresince bu yeni yaklaşımları ön plana çıkararak bu iki kuşağın derslere olan ilgilerini artırmayı ve potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmayı hedeflemekteyiz.

Okulumuz ana sınıfı öğretmenlerinden Güldane ACAR'ın katıldığı eEğitim( eTwinning ile Eğitim) adlı bu proje Öğretmenlerimizi eTwinning ve Teknoloji ile tanıştırmayı, öğrencilerimizi çağın eğitim gereksinimleri ile donatmayı amaçlamaktadır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Selçuklu Ertuğrul Gazi Ortaokulu

Kaynak:https://egazi.meb.k12.tr/icerikler/eegitim-etwinning-ile-egitim_10658074.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)