Edirne / Merkez Kemalköy Ortaokulu

Telefon:2787005 Adres:KEMAL KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ_ KÜME EVLERİ B BLOK NO: 208/1 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / EDİRNE Web Sitesi:https://kemalkoyoo.meb.k12.tr Edirne Okulları, Edirne Merkez Okulları, Edirne Ortaokulları, Edirne Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Edirne Ortaokul Haberleri, Edirne Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://kemalkoyoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKemalköy İ.Ö.O.’da öğrenme temel ihtiyaçtır.Biz,birbirimizi öğrencilerin, velilerin, toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmeleri en önemli hedefimizdir. Hepimiz öğrencilerimizin başarılarını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Yeni öğrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek beceriler geliştirir, sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerle öğrencilerimizin gelişmelerine yardımcı oluruz.

İnanıyoruz ki ; öğrencilerimiz geleceğimizin odak noktası ve asıl yapı taşlarıdır.

Her zaman manevi değerlere bağlı,yüreği vatan ve millet sevgisi ile dolu, ATATÜRKÇÜ gençler yetiştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.
MisyonBiz Kemaköy İ.Ö.O.olarak bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, bilgili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Çocuklarımızın yaratıcı güçlerini geliştirici, objektif, gözlemlere, araştırmalara ve denemelere dayalı bir öğrenme-öğretme sistemini bütün unsurlarıyla okulumuzda hayata geçirmek zorunda olduğumuzun bilincinde ve kararlılığındayız.

Atatürk ilkelerine bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını milletini seven ve yüceltmeye çalışan, Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen sağlam bir kişiliğe sahip, insan haklarına saygılı yapıcı,yaratıcı Atatürkçü gençler yetiştirmektir.
Telefon2787005
AdresKEMAL KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ_ KÜME EVLERİ B BLOK NO: 208/1 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / EDİRNE
İnternet Sitesihttps://kemalkoyoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKemalköy/EDİRNE
Ulaşım18kmKarayolu
Merkezden Uzaklık18km
Ders SaatleriBaşlama:8.30
Bitiş: 16.10
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı23
Kaynak:https://kemalkoyoo.meb.k12.tr/22/01/241440/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)