Eba Canlı Dersler İle İlgili Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine. . .

HAYDAR AKÇELİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

UZAKTAN EĞİTİM ESNASINDA ÖĞRENCİLERİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI

Kıymetli Öğrencilerimiz,

31 Ağustos 2020-18 Eylül 2020 tarihleri arasında da geçen yılın telafi eğitimini tamamladık. 22 Eylül 2020 tarihinden itibaren HAYDAR AKÇELİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ olarak okulumuz daha önceleri olduğu gibi günlük ders programını uygulamaya başlayacaktır. Eğitim online olarak uzaktan verilecek ancak öğrencilerimiz anlatılan her konudan sorumlu olacak ve sınavlar okullarda yüz yüze yapılacaktır. Bu yüzden kıymetli öğrencilerimizin aşağıda yazılı olan uzaktan/online eğitim ile ilgili yönergeyi çok dikkatlice okumaları ve sorumluluklarını harfiyen yerine getirmelidirler. Ayrıca değerli velilerimizin de öğrencilerinin yerine getirmekle sorumlu oldukları görev ve vazifelerden de sorumlu oldukları unutulmamalıdır. Öğrencilerimiz akademik, mesleki ve kişisel gelişim alanlarında yalnız bırakılmayacak, hayatları için önem arz eden bu konular ile ilgili okulumuz öğretmen ve idarecileri üzerine düşen her şeyi yapacaklardır. Öğrencilerimizin gelişimi için yapılacak olan çalışmaların bir düzen ve disiplin içerisinde yürümesi, çalışmalarda verimliliğin artmasını sağlayacaktır. Bu bağlamda öğrencilerimizin aşağıdaki kuralları okuyup içselleştirmesi ve uyması çok önemlidir.

 

1- Dersler esnasında yoklama alınacaktır. Canlı derslerden yüksek verim alabilmek için zamanında katılım sağlanmalıdır.

 

2- Öğretmeniniz yetki vermemiş veya aksini belirtmemişse ders esnasında

Mikrofonunuzu kapalı tutunuz. Dersin sağlıklı işlenmesi için ders öğretmeniniz

Kameranızı açmanızı rica ederse açmalısınız.

 

3- İhtiyaç halinde okul idaresi ders programlarında değişiklik ve güncelleme yapabilir. Tüm uzaktan eğitim faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme ve duyuruları kurulan iletişim gruplarından ve de özellikle okulumuz web sitesi (https://haydarakcelik.meb.k12.tr)adresinden, instagram ve facebook hesaplarımızdan takip ediniz.

 

4- Öğrencilerimiz uzaktan eğitim programlarına katılıp derslerini eksiksiz takip etmekle yükümlüdür.

5- Öğrencilerimiz öğretmenlerinin verdiği ödev, proje, etkinlik vb. görev ve sorumlulukları yerine getirmekle yükümlüdür.

6- Öğrencilerimizin o anki derste kullanacağı materyalleri hazır hale getirmelidir.

7- Öğrencilerimiz kullandıkları cihazın yeterli şarjı olduğuna emin olmalı ve gerekli ön hazırlığı yapmalıdır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Eyüpsultan Haydar Akçelik Kız Teknik ve Meslek Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)