Eba Canlı Ders Programları(27 Nisan - 1 Mayıs 2020)

EBA CANLI DERS ÖĞRENCİ GİRİŞİ

Öğretmenlerin ve sınıf arkadaşlarınla farklı ortamlarda olsanız da Eba canlı ders üzerinden işlenen derslere katılabilirsin. Eba canlı ders bilgisayar üzerinden görüntülü ve sesli olarak katılabildiğin, öğretmenlerin ve arkadaşlarınla sınıf ortamında olduğu gibi iletişim kurabildiğin etkileşimli bir sanal sınıf ortamıdır.

EBA CANLI DERSE;

bilgisayardan

tabletten,

cep telefonundan;

giriş yapabilirsin. 

Bilgisayardan giriş için EBA portalına kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapıyorsunuz. Profil resminizin altında yer alan Soldaki sekmelerden Canlı Dersler sekmesine tıklıyoruz. Açılan ekranda Canlı Ders uygulamasını indirip kuruyoruz.  (Virüs programları bu uygulamayı karantinaya alabildiği için bu işlem sırasında virüs programını devredışı bırakabilirsiniz.) Ders saati geldiğinde canlı derslere girerek BAŞLAT butonuna basıp canlı derse bağlanabilirsiniz. Uygulamada sorunlar yaşanabildiği için ders saatinde giriş yapmalısınız. 

Tablet veye cep telefonundan bağlanmak için Play Store veya App Storeden EBA uygulamasını indirip kuruyoruz. (bilgisayardaki gibi canlı ders uygulamasını kurmaya gerek yok!!!)Ders saati geldiğinde canlı derslere girerek BAŞLAT butonuna basıp canlı derse bağlanabilirsiniz. Uygulamada sorunlar yaşanabildiği için ders saatinde giriş yapmalısınız.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kastamonu Cide Birol Durası Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)