E Safety Label Portalında Bronz Etiket Aldık

E Twining projesi kapsamında, öğrencilerimizde güvenli internet kullanımı bilinci oluşturmak için başvurduğumuz e safety label portalında okulumuz  BRONZ etiket kazanmıştır.Bu süreçte emeği geçen İngilizce öğretmenlerimiz Esra GÜL ve Murat BOZKURT 'a , öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

E Safety Etiketi, 2012 yılında başlatılan bir Avrupa Okul Ağı girişimidir. Amacı, Avrupa okullarına ve genişletilmiş okul ekosistemine aşağıdakileri sağlamaktır:

  • Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek servisi
  • Öğretmenler, okul müdürleri, BİT koordinatörleri ve okul personeli için çevrimiçi bir ortam ve topluluk.

E Safety Topluluğu bu nedenle bu katılımcıların etkileşime girmesi, en iyi uygulamaları paylaşması, tavsiye alması ve zor vakaları ve nasıl çözüldüklerini paylaşmaları için ideal bir alan sunar.

E Safety akreditasyon sistemi, kullanıcıların üç ana alana ilişkin güç ve zayıflık alanlarını belirlemek için okullarının çevrimiçi güvenlik seviyelerini bir dizi kritere göre değerlendirmelerini sağlar: altyapı, politika ve uygulama.

E SAFETY ETİKETLERİ NELERDİR?

Demir / Etiket yok: 22 puandan az puan demir olarak tanımlanır. 3 ay sonra tekrar eSafety Label başvurusu yapmak için tekrar denenir.

Bronz Etiket:  Bu, 12 ay Bronz Etiket almaya hak kazandıktan sonra değerlendirme  başvurusu yapılır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bilecik Merkez Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)