Din Öğretimi Genel Müdürlüğünden Sesli Kitap Projesi

Başta görme engelli öğrenciler olmak üzere diğer öğrencilerin de yararlanabilmesi için ilkokul, ortaokul ve lise din kültürü ve ahlak bilgisi ders kitapları ile imam hatip lisesi meslek derslerine ait tüm kitaplar, dijital platformda seslendiriliyor.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, koronavirüsün önlenmesine yönelik alınan tedbirler kapsamında, uzaktan eğitim sürecinde öğrencilere yeni bir hizmet daha sunuluyor. Buna göre; görme engelli öğrenciler başta olmak üzere diğer öğrencilerin uzaktan eğitim sürecinde öğrenme kayıplarının önlenmesi amacıyla, 4. sınıftan 12. sınıfa kadar olan din kültürü ve ahlak bilgisi ders kitapları ile imam hatip lisesi meslek derslerine ait onlarca kitap seslendirilerek sesli kitap haline getiriliyor.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından kurulan stüdyoda, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri ile imam hatip lisesi meslek dersleri öğretmenleri tarafından seslendirilen ders kitapları, tamamlandığında, Genel Müdürlüğün sitesindeki Materyal bölümü ile EBA'dan erişime açılacak.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Şanlıurfa Viranşehir Sultan Abdulhamit Han İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)