Denizli / Tavas Derinkuyu İlkokulu

Telefon:02586336246 Adres:DERİNKUYU MAH. 1.SOKAK KÜME EVLERİ DERINKUYU ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 22 TAVAS / DENİZLİ Web Sitesi:https://derinkuyuio.meb.k12.tr Denizli Okulları, Denizli Tavas Okulları, Denizli İlkokulları, Denizli Tavas İlkokulları, İlkokul Haberleri, Denizli İlkokul Haberleri, Denizli Tavas İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılın ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlık yapan, bilim ve teknolojiyi yakından takip eden, kendini sürekli sorgulayan, kendine güvenen, katılımcı, etkili ve nitelikli, öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, bütün toplumla diyaloğa açık, düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini yetiştirmeyi amaçlayan bir kurum olmaktır.
MisyonAtatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Cumhuriyetin temel ilkelerine sahip çıkan, Türk Milli Eğitiminin amaçlarına bağlı, dengeli kişiliğe sahip, çevre bilinci gelişmiş, bağımsız ve bilimsel düşünen, milli, ahlaki, insani, manevi kültürel değerlerini koruyan ve geliştiren, insan haklarına saygılı, topluma yararlı, bilgi üretme ve buluş geliştirme becerisi edinmiş, yapıcı ve yaratıcı bireyler yetiştirmektir.
Telefon02586336246
AdresDERİNKUYU MAH. 1.SOKAK KÜME EVLERİ DERINKUYU ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 22 TAVAS / DENİZLİ
İnternet Sitesihttps://derinkuyuio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Derinkuyu Köyü´ndedir. Köyün Nüfusu 580 dir. Rakım:1100
Ulaşımİl merkezine uzaklığı: 84 km İlçe merkezine uzaklığı: 35 kmÇağırgan Koop. Beyağaç Koop. Nikfer Koop. toplu taşıma araçları ile ulaşım yapılabilmektedir.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine uzaklığı: 84 km İlçe merkezine uzaklığı: 35 km
Ders Saatleri08:50-14:10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer-Kömür
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı11
  • Derslik Sayısı8
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://derinkuyuio.meb.k12.tr/20/15/741508/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)