Denizli / Pamukkale Toki - Şehit Armağan Akman İlkokulu

Telefon:0258 2515300 Adres:Aktepe Mahallesi 2390 Sokak No1 Pamukkale/DENİZLİ Web Sitesi:https://denizlitokiio.meb.k12.tr Denizli Okulları, Denizli Pamukkale Okulları, Denizli İlkokulları, Denizli Pamukkale İlkokulları, İlkokul Haberleri, Denizli İlkokul Haberleri, Denizli Pamukkale İlkokul Haberleri
Kaynak:https://denizlitokiio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOKULUMUZ GERÇEK BİR TOPLULUKTUR:
Okulda canlı bir topluluk hayatı vardır. Okulumuz öğrencilerin rol ve ödev olarak gerçek bir topluluk hayatı geçirmelerini sağlayacak kaliteli bir eğitim sistemini teknoloji ile birlikte uygulayabilecek seviyeye geldik, uyguluyoruz
Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi önceliğimizdir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır, amaçlarımıza temel oluşturmaktadır.
Öğrencileri toplumun sürekli gelişen teknolojiye ayak uydurabilecek şekilde cesaretlendiririz.Biz çok çalışkanız,öğrencilerimizin başarılarını arttırmak için sorumluluk almaya çalışırız.Çünkü biz farklıyız(idealist,üretken,becerikli)
MisyonBiz istiyoruz ki...” bütün okullar içinde her alanda en önde herkesin takdirini kazanan tercih edilen okul olalım. İl çapında, sonra ülke çapında daha büyük başarılar kazanmak istiyoruz.”
İstiyoruz ki... Okulumuzda eğitim-öğretim temel kabul edilsin. Her öğrenci velisi okulumuzda eğitim öğretimde her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Öğrenci velilerimizin desteği eksilmeden artarak devam etsin. Öğrencilerimiz okulu sevsin, öğrenme isteklerinde devamlılık olsun. Çalışanlarımız iş yaparken kendilerinden emin olsunlar istiyoruz.
İstiyoruz ki.... Toki İlköğretim Okulu olarak yetişen öğrencilerimizin yeteneklerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan, başarılı, mutlu, çevreci fertler olarak yetiştirmek istiyoruz.
Telefon0258 2515300
Faks.
AdresAktepe Mahallesi 2390 Sokak No1 Pamukkale/DENİZLİ
İnternet Sitesihttps://denizlitokiio.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz İl Merkezinde yer almaktadır.Ulaşım Denizli Belediyesi´nin 1 numaralı otobüsü ve Akvadi-Toki dolmuşları ile gerçekleşmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İl Merkezinde yer almaktadır.
Ders Saatleri13:00´da ilk ders başlar , 17:50´de son ders biter.
Isınma TürüDoğalgaz kaloriferli
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı31
  • Öğrenci Sayısı505
  • Derslik Sayısı30
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://denizlitokiio.meb.k12.tr/20/01/720483/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)