Denizli / Çameli Gökçeyaka 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu

Telefon:0258 587 10 02 Adres:GÖKÇEYAKA MAH. GÖKÇEYAKA/66 SK. GÖKÇEYAKA 75 YIL ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 2 ÇAMELİ / DENİZLİ Web Sitesi:https://gokceyakaio.meb.k12.tr Denizli Okulları, Denizli Çameli Okulları, Denizli İlkokulları, Denizli Çameli İlkokulları, İlkokul Haberleri, Denizli İlkokul Haberleri, Denizli Çameli İlkokul Haberleri
Kaynak:https://gokceyakaio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
MisyonBiz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
BaşarılarOkulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin başarı durumları her yıl artış göstermektedir. 2011 - 2012 Eğitim Öğretim Yılında mezun ettiğimiz 21 öğrencimizden 16’sı tercihte bulundukları okulları kazanmışlardır. Bu da okulumuzun 8. Sınıf SBS Başarısının %76 olduğunu göstermektedir. 2011 – 2012 Eğitim Öğretim Yılında 21 öğrenci mezun edilmiştir. Bu öğrencilerin tamamının ortaöğretime devam etmeleri sağlanmıştır. Okulumuz, öğrenci sayısının az olması, okulun bulunduğu coğrafyanın dağınık yerleşime imkân vermesi ve bu nedenle öğrencilerin, velilerin iletişim, ulaşım imkânlarında zorluklar yaşanması, yakın çevrenin ekonomik düzeyinin düşük olmasına rağmen, öğrencilerimiz kurumumuzu ve içinde yaşadıkları çevreyi her zaman başarılı bir şekilde temsil etmektedirler.
Telefon0258 587 10 02
AdresGÖKÇEYAKA MAH. GÖKÇEYAKA/66 SK. GÖKÇEYAKA 75 YIL ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 2 ÇAMELİ / DENİZLİ
İnternet Sitesihttps://gokceyakaio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGökçeyaka Köyü Çameli / DENİZLİ
UlaşımOkulumuz Çameli ilçe merkezine 6 km., Denizli il merkezine ise 112 km uzaklıktadır.Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla okulumuza gidiş - geliş yapmaktadırlar.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Çameli ilçe merkezine 6 km., Denizli il merkezine ise 112 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:00 - 15:40
Isınma TürüKalorifer Sistemi(Kömür Yakıtlı)
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı40
  • Derslik Sayısı8
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://gokceyakaio.meb.k12.tr/20/07/738719/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)