Değerlerini Bil Değerli Kal Projemiz Mektuplarımız Geldi

Kuruculuğunu Bursa Orhangazi 125. Yıl Anaokulu Müdür Yardımcısı Nurdoğan ÇEVİK ve  Azerbaycan Heyder Eliyev Lisesi öğretmenlerinden Sanubar Gasimova  nın yaptığı, Bucak Zübeyde Hanım Anaokulu Müdür Yardımcısı Figen ÇALIŞKAN BÜTÜN'ün ortağı olduğu "Değerlerini Bil Değerli Kal "adlı e-Twinning projesi kapsamında Bucak Zübeyde Hanım Anaokulu  öğrencilerinin mart ayında Azerbaycan'daki arkadaşlarına göndermis olduğu arkadaşlık konulu mektupların cevapları  geldi.

           Bucak Zübeyde Hanım Anaokulu   öğrencileri  proje kapsamında mart ayında arkadaşlık değeri olarak  hazırladıkları mektupları Azerbaycan Lenkaran, Liman Sheher 1 Sayli tamorta Mektebi  öğrencilerine posta yolu ile göndermişti.Heyacanlı bekleyiş sona erdi ve gönderilen mektupların cevapları geldi.

 

            Kardeş ülke Azerbaycan dan gelen ve Türkiye den giden  mektuplar proje ortakları öğretmenler Ulker SALAYEVA ve Figen ÇALIŞKAN BÜTÜN'ün birlikte düzenlediği online görüşme ile eş zamanlı açıldı. Öğrenciler mutlulukları ve heyecanlarını bu görüşmede birlikte paylaştılar. Her öğrenci öğretmenleri rehberliğinde mektup gönderdiği arkadaşı ile online tanışarak mektupları için birbirlerine teşekkür ettiler.

            Bucak Zübeyde Hanım ğrencileri kendi el emekleri ile yaptıkları bilekliklerini Azerbacan'a göndermişti.Azerbaycandaki arkadaşlarından ise Türkiye hediye olarak Azerbaycan rozetleri geldi.

            Ulker SALAYEVA ve Figen ÇALIŞKAN BÜTÜN de meslektaş olarak bu etkinlikte öğrencilerinin ne kadar mutlu ve heyecanlı olduğunu öğretmen mektubu ile paylaştı.

 

            Dileriz ki Değerlerini Bil Değerli Kal eTwinning projesi ile minik öğrencilerin yüreklerine dokunan bu mektup arkadaşlığı ömür boyu devam eder.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Burdur Bucak Zübeyde Hanım Anaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)