Damlaya Damlaya Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfımız Oluştu

"Bir Sınıf da Sen Yaptır" Projesi ve "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" Etkinlikleri Çerçevesinde Tutumluluk İlkesinden Hareketle Oluşturulan "Akıl ve Zeka Oyunları" Sınıfımız Açıldı...

Kumru İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yürüttüğü "Bir Sınıfta Sen Yaptır" Projesi kapsamında Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası münasebetiyle "Tutumluluk" ilkesine istinaden ilçemizdeki tüm okullarımızda oluşturulan kumbaralardan elde edilen gelirlerle ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkılarıyla okulumuzda oluşturulan "Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfımızın" açılışı yapıldı.

Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftasında "Tutumlu" olmanın önemine vurgu yapılarak ve "Damlaya damlaya göl olur" atasözünden yola çıkarak "Damlaya damlaya Akıl ve Zeka Oyunları sınıfı oluşur" düşüncesiyle tüm okullarımızda kumbaralar konuldu. İlçemiz okullarındaki idareci, öğretmen ve en önemlisi öğrencilerimizin destekleriyle okulumuzda Akıl ve Zeka Oyunları sınıfımızın  yapımı ve kurulumu tamamlanmış oldu.

Sınıfımızın açılışana İlçe Kaymakamımız Sayın Bülent ŞİMŞEK, Belediye Başkan Yardımcısı  Yusuf ARINCI, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Suat EVİN, İlçe Emniyet Amiri Emre KİRAZ, İlçe Jandarma Komutan V. Oğuzhan DOĞAN,   Kumru Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent TELLİ, Erikçeli Mahalle Muhtarı Yücel BICAKÇI, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Yusuf ACAR ve Recep EKİM, Okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu  ve Hedefleri çerçevesinde okullarımızda kurulan Tasarım ve Beceri Atölyelerinin önemine değinen bir konuşma yaparak bu anlamlı çalışmaya emeği geçenlere ve destek olan tüm öğrencilerimize teşekkür etti. Açılışın ardından vellerimizin gelen ziyaretçilere yerli malı haftası münesebetiyle ikramları yapıldı. Sınıfımızın okulumuza ve tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ordu Kumru Erikceli Şehit Ali Uysal İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)