Cumhuriyetimizin 100. Yılı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhuriyet'imizin 100. yılına iz bırakacak etkinlikler yapıldı.

Türk dili ve edebiyatı öğretmenimiz Sibel YILMAZ tarafından sunumu yapılan kutlama programını tüm öğrencilerimiz ilgi ve coşkuyla izledi. Okulumuzun her tarafı bayraklarla ve balonlarla süslenerek Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama töreni renklendirildi. Okul bahçemizde düzenlenen törene öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz günün anlam ve önemini ifade eden kırmızı beyaz kıyafetlerle katıldılar.

Okul bahçesinde yapılan törene öğretmenimiz Burçin ORALALP tarafından hazırlanan öğrenciler tarafından okunan BUGÜN adlı  şiirin okunması ile başladı.

Ardından  müzik öğretmenimiz Arzu ASLAN’ın hazırladığı koro eşliğinde öğrencilerimiz Cumhuriyet marşlarını seslendirdi.

Daha sonra Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Bayram ORHAN tarafından hazırlanan CUMHURİYET ÖZĞÜRLÜKTÜR adlı oyun öğrenciler tarafından sergilendi.

Beden Eğitimi öğretmenimiz Meltem ŞAHİN tarafından hazırlanan VALS gösterisi ilgi ile izlendi.Devamında SOLO ZEYBEK halk oyunu gösterisi yapıldı.

Son olarak MELTEM ŞAHİN, HÜLYA TAŞ ve BERNA KUM öğretmenlerimizin 400 öğrenci ile hazırladıkları ZEYBEK halk oyunu gösterisi yapıldı.

Tören sonunda, öğrencilerimiz marşlar eşliğinde Cumhuriyet'in 100. yaşına özel koreografi gösterisi hazırladılar. Öğrencilerimiz bahçede sıraya dizilerek, Cumhuriyetin 100. Yılı Logosunu oluşturdular. Öğrencilerimizin okulumuz bahçesinde oluşturduğu koreografi havadan dron kamera ile görüntülendi.

Öğretmen ve öğrencilerimiz tören sonrasında 100. Yıl marşlarını coşku ile söyleyerek töreni sonlandırdılar.

Bu kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

İzmir Çiğli Çiğli Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)