Çorum / Sungurlu Tuğlu Şehit Ali Alıtkan Ortaokulu

Adres:TUĞLU KÖYÜ BAHÇELİEVLER MEVKİİ CUMHURİYET CD. NO 35 SUNGURLU / ÇORUM Web Sitesi:https://tugluortaokulu.meb.k12.tr Çorum Okulları, Çorum Sungurlu Okulları, Çorum Ortaokulları, Çorum Sungurlu Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Çorum Ortaokul Haberleri, Çorum Sungurlu Ortaokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBiz, öğrencilerimize bilgi çağının gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırarak onların kişilik gelişimlerini ve ahlaki yapılarını destekleyip kendini gerçekleştirebilecek bireyler olmalarını sağlamak için varız.
MisyonÖğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ulusal ve evrensel değerlere saygılı, vatandaşlık kültürünü benimsemiş, kişisel hak ve sorumluluklarını bilen, güncel ve bilimsel gelişmeleri takip eden, araştırma yapmayı ilke edinerek öğrenen, öğrendiklerini doğru kullanabilen, olumsuzluklar karşısında yılmadan işbirliği yapabilen, gerektiğinde sorumluluktan kaçmayan, bulunduğu topluma liderlik yapabilecek, toplum tarafından örnek gösterilen, dürüst, ahlaklı, kişilikli ve karakterli bir insan olarak yetiştirmek.
AdresTUĞLU KÖYÜ BAHÇELİEVLER MEVKİİ CUMHURİYET CD. NO 35 SUNGURLU / ÇORUM
İnternet Sitesihttps://tugluortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTUĞLU KÖYÜ BAHÇELİEVLER MEVKİİ CUMHURİYET CD. NO:35 SUNGURLU / ÇORUM
Ulaşımİlçe merkezine 45 km uzaklıktadır.Öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 45 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiOkulumuz taşıma merkezli olup bir servisle taşıma yapılmaktadır. Ayrıca öğretmenler ilçe merkezine servisle geliş- gidiş yapmaktadırlar.
Ders Saatleri08:45 - 13:15
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerMASA TENİSİ VE SATRANÇ TURNUVALARIMIZ YAPILMAKTADIR.
ProjelerAYIN ÖĞRENCİSİ VE BENİM TEMİZ SINIFIM PROJELERİ OKULUMUZ BÜNYESİNDE YÜRÜTÜLMEKTEDİR. TÜBİTAK 4006 PROJESİ BAŞVURUSU YAPILMIŞTIR.
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı35
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://tugluortaokulu.meb.k12.tr/19/10/714428/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)