Çorum / Merkez Şehit Onur Bakbak İlkokulu

Telefon:03642214213 Adres:Bahçelievler Mah. Karşıyaka 3.Sok. No26 Web Sitesi:https://onurbakbakilkokulu.meb.k12.tr Çorum Okulları, Çorum Merkez Okulları, Çorum İlkokulları, Çorum Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Çorum İlkokul Haberleri, Çorum Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://onurbakbakilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonŞehit Onur Bakbak İlkokulu, kurulduğu günden bu güne yüklenmiş olduğu sorumluluk ve görev bilincini aşağıdaki vizyon ifadesi ile vurgulamaktadır.
“Öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği ve fırsat eşitliğinin sağlandığı bir ortamda her gün daha iyiye ulaşmak içn çalışan , idealist, lider, ileri görüşlü, hayatla barışık, Atatürk ilkelerine bağlı bireylerin yetiştiği kurum olmaktır.”
MisyonŞehit Onur Bakbak İlkokulu, kurulduğu günden bu güne yüklenmiş olduğu sorumluluk ve görev bilincini aşağıdaki misyon ifadesi ile vurgulamaktadır.
“Türk Milli Eğitimi’nin amaçlarına uygun Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, bilgiye kolayca ulaşabilen, uygulayabilen, yeni bilgiler üretebilen ve ürettiğini paylaşan ve özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.”
Başarılar2015-2016 Öğretim Yılı "Her Okulun Projesi Var " çalışmaları kapsamında, Sosyal-Kültürel Alanda "Geçmişten Geleceğe Gülümse " adlı projemiz Örnek proje seçilmiştir. 2015-2016 Öğretim Yılı "Her Okulun Projesi Var " çalışmaları kapsamında, Sağlık Alanında "Sağlıklı ve Temiz Olalım" adlı projemiz Örnek proje seçilmiştir.
Telefon03642214213
Faks03642230108
AdresBahçelievler Mah. Karşıyaka 3.Sok. No26
İnternet Sitesihttps://onurbakbakilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlimizin en büyük mahallesi olan Bahçelievler Mahallesinde Karşıyaka semtindedir.
UlaşımOkulumuz İl Merkezindedir.İlimizin en büyük mahallesi olan Bahçelievler Mahallesinde Karşıyaka semtindedir. İlimizin Büyük Caddeleri olan Bahabey Caddesi ve Mehmet Akif Ersoy Caddeleri’nin arasında olduğundan bu caddelerden geçen belediye otobüsleri okul yakınından geçmektedir. . İlimizin Büyük Caddeleri olan Bahabey Caddesi ve Mehmet Akif Ersoy Caddeleri’nin arasında olduğundan bu caddelerden geçen belediye otobüsleri okul yakınından geçmektedir. Ayrıca okulumuz cumartesi pazarına ve büyük alışveriş merkezlerine yürüme mesafesindedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İl Merkezindedir.İlimizin en büyük mahallesi olan Bahçelievler Mahallesinde Karşıyaka semtindedir. İlimizin Büyük Caddeleri olan Bahabey Caddesi ve Mehmet Akif Ersoy Caddeleri’nin arasında olduğundan bu caddelerden geçen belediye otobüsleri okul yakınından geçmektedir. .
Servis BilgisiÖğrenci velilerimizin kendilerince anlaşmaya vardıkları 4 adet öğrenci servisi vardır
Ders SaatleriBaşlangıç : 08.45
Öğle Arası : 12:10 - 13.10
Bitiş : 14:40
Yabancı DiliNGİLİZCE
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı20
  • Öğrenci Sayısı445
Kaynak:https://onurbakbakilkokulu.meb.k12.tr/19/01/700545/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)