Çorum / Merkez İnkılap Ortaokulu

Telefon:0 364 225 00 22 Adres:Kunduzhan Mh.Hamitcami Sk.No/68 19040 Merkez / Çorum Web Sitesi:https://coruminkilaportaokulu.meb.k12.tr Çorum Okulları, Çorum Merkez Okulları, Çorum Ortaokulları, Çorum Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Çorum Ortaokul Haberleri, Çorum Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://coruminkilaportaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonNe olmak istediğimizdir.İdeallerimiz,hatta ulaşacağımızı asla düşünemediğimiz tatlı hayallerimizdir.Vizyon;Yönümüzü belirler ve olağan üstü durumlarda veya fırtınaya kapıldığımız zamanlarda rotamız olur. Vizyon gelecekle ilgilidir.Bu günden geleceğe köprü oluşturmak,okul çalışanlarının ve öğrencilerin geleceğe yönelik beklenti ve özlemlerinin bir ifadesidir.Okulun gelecekte bugünden daha iyi olmasını hedefleyen,gerçekçi ve erişilebilecek bir yol göstermedir. İdeal geleceğimiz nedir? Başarmak istediklerimiz nedir? Bırakmak istediğimiz miras nedir? Toplum tarafından nasıl bilinmek istiyoruz? okulumuzun gelecekte yeri nasıl olmalıdır? Sorularının cevabı vizyonumuzu oluşturur. Okulumuzda kaliteyi bir yaşam biçimi haline getirerek öğrenen ve gelişen bir organizasyon olmak; Türkiye ‘yi Çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak diğer İlköğretim okulları içerisinde örnek ve önder birim olmak.
MisyonOkulumuzun var oluş amacını yansıtan ve bunu açıklamayı sağlayaifadelerdir. Misyon, niçin varız? Sorusunun cevabıdır. Bugün ne durumdayız? Ne yapmaktayız,görevimiz nedir? Kim için yapmaktayız? Nasıl ve neden yapmaktayız? Neden varız? Gelecek için arzularımız nedir? Okulumuzun amacına ulaşması nasıl sağlanacaktır? Sorularının cevabı aranmalıdır. İnkılap İlköğretim Okulu olarak; Milli Eğitim Temel Kanunu’nun Amaçları doğrultusunda, etkinlik ve verimliliği sağlamak. Kaliteyi artırmak için eğitim-öğretim çalışmalarını sürekli hale getirerek,Türk Milli Eğitiminin dolayısı ile Türk toplumunun gelişimine katkı sağlamak.
Telefon0 364 225 00 22
Faks0 364 225 00 22
AdresKunduzhan Mh.Hamitcami Sk.No/68 19040 Merkez / Çorum
İnternet Sitesihttps://coruminkilaportaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKunduzhan Mh.Hamitcami Sk.No:68 19040 - Merkez / ÇORUM
UlaşımOkulumuz il merkezindedir. Saat kulesine yürüme mesafesi 5 dk.Şehir Merkezinden yürüyerek ulaşılabilir ( Eski Rus Pazarı Yanı )
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezindedir. Saat kulesine yürüme mesafesi 5 dk.
Ders SaatleriDers Başlama:08.30
Ders Bitiş :15.00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerFutsal - Voleybol - Satranç - Dart
  • Öğretmen Sayısı28
  • Öğrenci Sayısı196
  • Derslik Sayısı15
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı2
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://coruminkilaportaokulu.meb.k12.tr/19/01/975087/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)