Çorum / Merkez Çorum Şirinler Özel Eğitim Anaokulu

Telefon:0364 502 34 13 Adres:KUNDUZHAN MAH. AŞIK PAŞA SK. NO 1 MERKEZ / ÇORUM Web Sitesi:https://sirinlerozelegitimanaokulu.meb.k12.tr Çorum Okulları, Çorum Merkez Okulları, Çorum Anaokulları, Çorum Merkez Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Çorum Anaokulu Haberleri, Çorum Merkez Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://sirinlerozelegitimanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖzel eğitime ihtiyaç duyan okul öncesi öğrencilerimize engelsiz bir eğitim - öğretim ortamı sunmak, sınırları kaldırmayı ilke edinen yenilikçi eğitim anlayışımızla özel eğitim alanında Çorum ve Türkiye´ye örnek ve önder olmak.
MisyonÖzel eğitim ihtiyacı olan okul öncesi öğrencilerine, zengin bir eğitim ortamında ihtiyaçlarına göre düzenlenecek eğitim programını, etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. Onları ailelerinin de desteğiyle bireysel gelişimlerine uygun olumlu davranışlar geliştirebilen, kendi kendilerine yetebilen, sosyal hayata dahil olabilen bireyler haline getirmek.
Telefon0364 502 34 13
AdresKUNDUZHAN MAH. AŞIK PAŞA SK. NO 1 MERKEZ / ÇORUM
İnternet Sitesihttps://sirinlerozelegitimanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞEHİR MERKEZİ
Ulaşımİl merkezinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 1,4 km uzaklıkta. Şehiriçi Belediye Otobüsleri ile, yaya olarak veya özel araçla ulaşım imkanına sahip.
Merkezden Uzaklıkİl merkezinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 1,4 km uzaklıkta.
Servis BilgisiVar
Ders Saatleri09:00 - 14:00
Isınma TürüDoğal Gaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı13
  • Öğrenci Sayısı23
  • Derslik Sayısı5
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://sirinlerozelegitimanaokulu.meb.k12.tr/19/01/766137/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)