Çorum / Merkez Albayrak İlkokulu

Telefon:03642131730 Adres:Karakeçili Mahallesi Albayrak Caddesi No14 Merkez Çorum Web Sitesi:https://corumalbayrakilkokulu.meb.k12.tr Çorum Okulları, Çorum Merkez Okulları, Çorum İlkokulları, Çorum Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Çorum İlkokul Haberleri, Çorum Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://corumalbayrakilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAkademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilimizde tercih edilen bir okul olmaktır. Öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Sevgiyle bilginin kucaklaştığı okulumuzda, öğrenci, aile ve okul üçgeninde bütünlük oluşturarak ilerlemek, sevgiyle aşılamayacak bir engeli olmadığına inanarak veli memnuniyetini yükselen bir anlayışla, bilgi ve donanımlı tam nesiller yetiştirmektir.
MisyonSağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insanî, millî ve ahlakî değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, millî ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
Telefon03642131730
Faks(364) 224 5730
AdresKarakeçili Mahallesi Albayrak Caddesi No14 Merkez Çorum
İnternet Sitesihttps://corumalbayrakilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriValilik yanı
UlaşımMerkezŞEHİR MERKEZİ
Merkezden UzaklıkMerkez
Ders SaatleriBaşlama 07:30
Bitiş 17:50
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz merkezi
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı37
  • Öğrenci Sayısı631
  • Derslik Sayısı24
  • Atölye Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://corumalbayrakilkokulu.meb.k12.tr/19/01/975102/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)