Çocuk Edebiyatı ve Arkeoloji Konulu E - Söyleşiler

Okulumuz Türkçe öğretmeni Ferda ÖNEY, ortaokul öğrencilerine yaptırdığı okuma çalışması kapsamında ülkemizin çocuk edebiyatı konusunda çok sevilen yazarı sayın Sevim AK ile söyleşi gerçekleştirdi. Soyleşide öğrencilere okutulan Sevim AK kitapları hakkinda yazar ile bilgi alışverişi yapıldı. Çocuklar kitap ve yazarlık üzerine Sevim AK'a birçok soru yöneltti. Sayın AK, kıymetli bilgilerle çocukların hayal dünyasını araladı. 

Okulumuz Türkçe öğretmeni Ferda Öney ortaokul öğrencilerimizle yürüttüğü okuma çalışması kapsamında arkeolog, yazar sayın Demet EKMEKÇİOĞLU ile bir soylesi gerçekleştirdi. Sayın EKMEKÇİOĞLU söyleşiye, arkeoloji hakkinda guzel bilgilerle başladı. Daha sonra öğrencilerimiz yazara ait olan, okudukları "Gizemli Tarih Oyunu" kitabi hakkinda yazara sorular sorup söyleşiyi sürdürdüler.

E-söyleşilerin yürütücülüğünü gerçekleştiren okulumuz Türkçe öğretmeni Ferda ÖNEY'e ve kıymetli yazarlarımız Sevim AK ve Demet EKMEKÇİOĞLU'na değerli ilgilerinden dolayı eğitim ailemiz adına teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muş Merkez Muş Alparslan Üniversitesi İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)