Çedes (Çevreme Saygılıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesinin Aralık Ayı Değeri “yardımseverlik ve Merhamet”

ÇEDES (Çevreme Saygılıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesinin Aralık ayı değerleri olan  “Yardımseverlik ve Merhamet” temaları ile ilgili okulumuz Değerler Kulübü 12.Sınıf öğrencileri "Merhametimiz Gönülden" etkinliğini gerçekleştirdi. 

İnsana yakışan en güzel şey merhamettir, engel dediğimiz şey yürektedir ve sevginin aşamayacağı hiçbir engel yoktur diyerek 3 Aralık Engelliler Günü ve 10 Aralık İnsan Hakları Günü münasebetiyle "Yenice Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Dayanışma Merkezi'ne" ziyarette bulundular. Öğrencilerimiz ziyaret esnasında yaşam merkezi sakinlerine uygulamalı olarak el yıkama ve diş temizliği ile ilgili hijyen eğitimi verdiler. Mesleki deneyimlerini onlarla paylaşmanın yanı sıra Milli Kültürümüzün en önemli parçasını olusturan Hacivat - Karagöz gölge oyununu sergilediler ve değerli sakinlerimizin de katılımlarını sağladılar. Uygulamalar sonrasında kahkahalar ve kucaklaşmalar eşliğinde oyunlar oynayıp doyasıya eğlendiler. Son olarak heybelerine koydukları güzel anıların değerlendirmesini yaparak sevginin bütün engelleri aşabileceğini bir kez daha ifade ettiler.

Etkinliğimizin düzenleyen Değerler Kulübü Danışman Öğretmeni Sevim DUMAN ve öğrencilerine, öğrencilerimizin ulaşımını sağlayan Çan Belediyesine, Ayrıca bizlere kapılarını açarak etkinliğimizi anlamlı kılan Yenice Engelsiz Yaşam, Bakım  Rehabilitasyon ve Aile Dayanışma Merkezi Merkezi'nin kıymetli yöneticilerine teşekkür ederiz.

MERHAMETİMİZ GÖNÜLDEN..

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çanakkale Çan Çan Sevim Bodur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)