Çanakkale / Ezine Gökçebayır İlkokulu

Telefon:0286 668 6001 Adres:GÖKÇEBAYIR KÖYÜ GÖKÇEBAYIR KÜME EVLERİ NO 123 EZİNE / ÇANAKKALE Web Sitesi:https://gokcebayirilkokulu.meb.k12.tr Çanakkale Okulları, Çanakkale Ezine Okulları, Çanakkale İlkokulları, Çanakkale Ezine İlkokulları, İlkokul Haberleri, Çanakkale İlkokul Haberleri, Çanakkale Ezine İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzda öğrenme temel ihtiyaç olarak kabul edilsin. Herkes (öğretmen-öğrenci-yönetici-veliler) insan yaşamının sürekli bir öğrenme, yenilenme ve gelişme sürecinde geçtiğini bilsin.Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, bizlere inansın, destek olsun.Okulumuzda öğretmen ve öğrenciler birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın.Girdikleri tüm sınavlarda öğrencilerimiz başarılı olsun.
MisyonBütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak.Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat vermek.
Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek. Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek.
Okulumuzun eğitim çalışanlarının bilimden ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek.
Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21. yüzyıla hazırlamak için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.
Başarılar.
Telefon0286 668 6001
AdresGÖKÇEBAYIR KÖYÜ GÖKÇEBAYIR KÜME EVLERİ NO 123 EZİNE / ÇANAKKALE
İnternet Sitesihttps://gokcebayirilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöy
Ulaşımİlçe Merkezine: 7 km
İl Merkezine: 47 km İlçe merkezine ve il merkezine ulaşım rahat bir şekilde sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezine: 7 km
İl Merkezine: 47 km
Öğretim ŞekliNormal Öğretim
Ders Saatleri09.00-14.30
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı26
  • Derslik Sayısı3
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://gokcebayirilkokulu.meb.k12.tr/17/08/737589/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)