Burdur / Karamanlı Nimet Güvener İlkokulu

Telefon:0 248 531 30 32 Adres:ÇAMLIK MAH. KORKUTELİ CAD. NIMET GÜVENER ILKOKULU BLOK NO: 28 KARAMANLI / BURDUR Web Sitesi:https://nimetguvener.meb.k12.tr Burdur Okulları, Burdur Karamanlı Okulları, Burdur İlkokulları, Burdur Karamanlı İlkokulları, İlkokul Haberleri, Burdur İlkokul Haberleri, Burdur Karamanlı İlkokul Haberleri
Kaynak:https://nimetguvener.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak;
Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
MisyonOkul çalışanları olarak;Gelecekte;Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği,her öğrenci velisinin,öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu,hem öğretenlerin hem öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine çalışanların gerekenleri yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları,tedarikçilere karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu,herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı,verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir Eğitim-Öğretim ortamı yaratılması Vizyonuna sahibiz ve bunu tüm öğrencilerimiz ve velilerimizle paylaşmaya hazırız.
Telefon0 248 531 30 32
AdresÇAMLIK MAH. KORKUTELİ CAD. NIMET GÜVENER ILKOKULU BLOK NO: 28 KARAMANLI / BURDUR
İnternet Sitesihttps://nimetguvener.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeri37.371451,29.825797
UlaşımBurdur il merkezine uzaklık yaklaşık 60 kilometre.
Karamanlı ilçe merkezine uzaklık yaklaşık 100 metre.İlçemiz ulaşımı Gölhisar-Çavdır-Tefenni minibüsleriyle sağlanmaktadır. Her saat başı araç bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkBurdur il merkezine uzaklık yaklaşık 60 kilometre.
Karamanlı ilçe merkezine uzaklık yaklaşık 100 metre.
Servis BilgisiVar.
Ders Saatleri09.00 - 14.40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı229
  • Derslik Sayısı9
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://nimetguvener.meb.k12.tr/15/05/718855/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)