Book World And Stem Etwinning Projesi

 

 BOOK WORLD AND STEM eTWINNING PROJESİ                          

           Okulumuz sınıf öğretmenlerinden Seda Denizkuşu Çetinkaya'nın üyesi olduğu uluslararası bir eTwinning projesi olan  'Book World and Stem' projesi; İtalya'dan 2, Bulgaristan'dan 3, Türkiye'den 4, Azerbaycan'dan 1, Portekiz'den 1, Romanya'dan 1, Arnavutluk'tan 1 olmak üzere 7 ülke ve 13 okulun katılımıyla yürütülmeye başlanmıştır.

          'Kitap Dünyası ve Stem' projesi ile anne-baba ve çocukların kitap merakını ve sevgisini artırmak ve farklı bir bakış açısı kazandırmak hedeflenmiş olup projenin en önemli noktası, kitapların her zaman, her yerde okunabileceği fikrinin yaygınlaştırılmasını sağlamaktır. Projemiz; araştırma-inceleme-gözlemleme, karşılaştırma, benzerlik ve farklılıkları keşfetme ile düşünme becerileri alanına, problem çözme ve tasarlama alanına katkı sağlar. Projemizde STEM eğitimi alanında kitap çalışmaları yapılacaktır.

          With the 'Book World and Stem' project, we aimed to increase the curiosity and love of books by parents and children and to gain a different perspective. The most important point of our project is the plans we have developed to promote the idea that books can be read anytime, anywhere, and secondly, to increase the interest of children's books; The technique of reading the story with material and music, the third is the design of the story character, and the fourth is the root activity with the story. In this technique, the person restores the events in the book by reading them using the materials. Storytelling technique with material in our project; It contributes to the field of research-examination-observation, comparison, discovery of similarities and differences, and thinking skills, problem solving and design. In our project, there will be book studies in the field of STEM education

Projemizin tanıtım videosuna bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz

 

Projemiz kapsamında okulumuz 1/D sınıfı öğrencilerinin, öğretmenleri rehberliğinde web 2.0 araçlarını kullanarak hazırlamış oldukları logo ve afiş çalışmaları fotoğraflarda yer almaktadır. 

Proje üyelerine şehrimizi ve okulumuzu tanıtmak amacıyla hazırlamış olduğumuz okul tanıtım  videomuza bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Kahramankazan Atatürk İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)