Bitlis / Merkez Polis Amca Ortaokulu

Telefon:0434 226 75 40 Adres:Saray Mah. Veysel Karani Cad. Merkez / Bitlis Web Sitesi:https://polisamcaortaokulu.meb.k12.tr Bitlis Okulları, Bitlis Merkez Okulları, Bitlis Ortaokulları, Bitlis Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Bitlis Ortaokul Haberleri, Bitlis Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://polisamcaortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, insanlar yetiştirmektir.
MisyonÇağın gereklerine uygun olarak düzenlenmiş, çevreye açık sürekli gelişen okulumuzda; aldığı eğitimle karşılaştığı problemleri çözebilen, öğrenmeyi öğrenmiş toplumsal değerleri benimsemiş, yeteneklerinin farkında kendine güvenen, kendini geliştirebilen insanlar yetiştirmektir.
Telefon0434 226 75 40
AdresSaray Mah. Veysel Karani Cad. Merkez / Bitlis
İnternet Sitesihttps://polisamcaortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBitlis il merkezine 1 km uzaklıkta bulunan Saray Mahallesi´nde bulunmaktadır.
Ulaşımil merkezine uzaklık :1 kmUlaşım hafta içi her 5 dakikada özel halk otobüsleriyle ve her 15 dakikada sanayi minibüsleriyle sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkil merkezine uzaklık :1 km
Servis BilgisiUlaşım hafta içi her 5 dakikada özel halk otobüsleriyle ve her 15 dakikada sanayi minibüsleriyle sağlanmaktadır.
Ders Saatleri08:25-15:25
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı77
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://polisamcaortaokulu.meb.k12.tr/13/01/713919/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)