Bitlis / Hizan Hizan Kız Anadolu Lisesi

Adres:TAŞLI PINAR MAH. 616 SK. OKUL BLOK NO 13 HİZAN / BİTLİS Web Sitesi:https://hizankizanadolulisesi.meb.k12.tr Bitlis Okulları, Bitlis Hizan Okulları, Bitlis Anadolu Liseleri, Bitlis Hizan Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Bitlis Anadolu Lisesi Haberleri, Bitlis Hizan Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://hizankizanadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyan, evrensel ve milli değerleri özümsemiş, öğrenmeyi öğrenmiş, insan haklarına ve çevreye saygılı, çağdaş girişim ve değişimlere açık, yenilikçi, aydın, özdenetim ve özgüveni yüksek bireyler yetiştirmek; Ülkemizin geleceğinde söz sahibi olan, uluslararası projelerde yer alarak 21. yüzyıl bilgi toplumunu hedefleyen, ulusal-uluslararası eğitim dünyası ile örgütsel bağlarını kuvvetlendiren, başarılarıyla eğitimde fark yaratan öncü bir okul olmak. Ve Türk Milli Eğitimi`nin ve Anadolu Liseleri`nin genel amaç ve ilkelerine uygun olarak öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimini sağlayarak ilgi, yetenek ve başarılarına göre öğrencileri yüksek öğretim programlarına hazırlamak.
MisyonBiz, öğrencilerimizi ; İnsan haklarına saygılı Fen, Matematik ve Sosyal Bilimlerini en üst düzeyde tutmaya çalışan ve bu çerçevede insanlık hizmetine ve çevreye önem veren,
Yenilikçi yaklaşımlarla hareket ederek, insani değerlere saygılı, çağdaş, kendini gerçekleştirmiş farkındalığı olan, toplumsal sorunlara duyarlı, bilimsel gelişimlere açık bireyler olarak yetiştirip üst öğrenim programlarına hazırlarız.
Faks04346111255
AdresTAŞLI PINAR MAH. 616 SK. OKUL BLOK NO 13 HİZAN / BİTLİS
İnternet Sitesihttps://hizankizanadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriHİZAN
UlaşımİL MERKEZİNE 45 KM İLÇE MERKEZİNE 3 KMKara Yolu
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE 45 KM İLÇE MERKEZİNE 3 KM
Servis BilgisiVAR
Kontenjan Bilgileri102
Ders Saatleri08:00-15:30
Yabancı DilİNGİLİZCE VE ALMANCA
Isınma TürüKÖMÜR
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerVoleybol, Masa Tenisi
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı190
  • Derslik Sayısı8
Kaynak:https://hizankizanadolulisesi.meb.k12.tr/13/05/767594/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)