Birlikte Daha Güçlüyüz Projesi Hız Kesmeden Sürüyor

Okulumuz Mudur Yardımcısı Figen ÇALIŞKAN BÜTÜN ortağı olduğu proje tanıtımı için Okul Müdürü Nazmiye ULUSAN ÖGÜTCÜ ile birlikte Bucak İlçe Kaymakamız Sayın Erol TANRIKULU,Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü  Neşet YAZAR'a ve Şube Müdürlerine, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Sayın Cemal ACAR'a ziyarette bulunarak bayrak ve takvim takdim etti.
Kuruculuğunu Bursa Orhangazi 125.Yıl Anaokulu Müdür Yardımcısı Nurdoğan ÇEVİK ve Mustafakemalpaşa Anaokulu Müdür Yardımcısı Cemile MUSLU'nun yaptığı "Birlikte Daha Güçlüyüz "adlı Uluslararası e-Twinning projesi Azerbaycan ortakları ve Türkiye'nin farklı illerinden katılan toplam 23 ortağı ile okulların uzaktan eğitimde olması ve yarıyıl tatili olmasına rağmen çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Türkiye ve Azerbaycan eğitim kurumları tarafından  Uluslararası olarak yürütülen proje kapsamında öğretmenler ve öğrenciler belirli aralıklarla çevrimiçi etkinliklerde buluşup duygu ve düşüncelerini ifade ederek iletişim ve işbirliği içinde etkinliklerini sürdürüyor. Proje kapsamında projede yer alan öğretmenler ve öğrenciler velilerin de destekleriyle birbirinden farklı birçok çalışma yaparak öğrencilerin iki ülke kültürü hakkında bilgiler edinip birlik beraberlik ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendirerek vatan ve bayrak sevgilerini pekiştiriyor. Ayrıca proje sayesinde İki ülke öğrencilerinin de milli, manevi ve kültürel duygularını canlandırarak gelenek ve görenekleri hakkında öğrencilerin bilgilendirilip iki kardeş ülkeyi tanımalarını sağlamaktadır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Burdur Bucak Zübeyde Hanım Anaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)