Bilecik / Merkez Bilecik Mesleki Eğitim Merkezi

Telefon:02282122190 Adres:CUMHURİYET MAHALLESİ DEĞİRMEN SOKAK NO9 HALK EĞİTİM MERKEZİ VE MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MERKEZ / BİLECİK Web Sitesi:https://bilecikmesem.meb.k12.tr Bilecik Okulları, Bilecik Merkez Okulları, Bilecik Mesleki Eğitim Merkezleri, Bilecik Merkez Mesleki Eğitim Merkezleri, Mesleki Eğitim Merkezi Haberleri, Bilecik Mesleki Eğitim Merkezi Haberleri, Bilecik Merkez Mesleki Eğitim Merkezi Haberleri
Kaynak:https://bilecikmesem.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Millî Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, yaygın eğitim ile mesleki eğitimi kurumsallaştıran, çağdaş insan anlayışı ile bütün yenilikleri topluma aktaran ve bu şekilde toplumsal mutluluğa ve kalkınmaya hedeflenen bir kurum olmak.
MisyonHalkın yaşam kalitesini yükselterek, toplumsal refahı artırmak için; yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde, toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak, öğrenme, iş ve yaşam becerilerini geliştirecek, her zaman ve her yerde uygulanabilecek yaygın eğitim programları geliştirmek, işgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu çırak, kalfa ve ustaların geliştirilmesini sağlamak, gerekli yasal düzenlemeler yapmak ve denetlemek.
Telefon02282122190
Faks02282126055
AdresCUMHURİYET MAHALLESİ DEĞİRMEN SOKAK NO9 HALK EĞİTİM MERKEZİ VE MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MERKEZ / BİLECİK
İnternet Sitesihttps://bilecikmesem.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriCumhuriyet Mahallesi Değirmen Sokak No:9 Merkez-BİLECİK
TELEFON: (228) 212 21 90
UlaşımOkulumuz şehir merkezindedir. Tepebaşı´nda Halk Eğitim Merkezi ek binasında eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.Okulumuz şehir merkezindedir. Tepebaşı´nda Halk Eğitim Merkezi ek binasında eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Her mahalleden ulaşım oldukça kolaydır. Bütün dolmuşlar-servisler kurumumuzun önünden geçmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz şehir merkezindedir. Tepebaşı´nda Halk Eğitim Merkezi ek binasında eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.
Ders Saatleri08:30-16:30
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı269
  • Derslik Sayısı8
Kaynak:https://bilecikmesem.meb.k12.tr/11/01/130574/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)