Başkan Arslan'dan Okulumuza Nezaket Ziyareti

Ak Parti İslahiye İlçe Başkanı Mehmet Arslan okulumuzu ziyaret etti. Ziyarette Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Şengül de hazır bulundu.

Ak Parti İslahiye İlçe Başkanı Mehmet Arslan okulumuza ziyarette bulundu. Okul Müdürü Bayram Telli ve idari kadro ile görüşen Başkan Arslan; "Bizler İslahiyemizin her alanda olduğu gibi eğitimde de başarı çıtasını yükseltmesi için çaba göstereceğiz. Göreve başladıktan sonra öncelikle okullarımızı gezerek eğitim ile ilgili yapılan çalışmaları, sorunları ve talepleri yerinde tespit etmeye çalışıyoruz. Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi yöneticilerine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz." dedi.

Okul Müdürü Bayram Telli; "İslahiye'de iki tane İmam Hatip Lisesi bulunmaktadır. Okulumuzda erkek öğrenciler eğitim öğretim görmekteler. Ayrıca İslahiye'de bulunan ve ortaöğretim seviyesinde bulunan Suriyeli öğrencilerin büyük çoğunluğu okulumuzda eğitim öğretim görüyorlar. İslahiye ve okulumuzla ilgili eğitim öğretim sorunlarını, okulumuzun eksiklikleri ve ihtayaçları konularında istişare etme fırsatı bulduk. Sayın Başkanımıza yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. " dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep İslahiye Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)