Bartın Cumhuriyet Başsavcımız Tarafından Makamında Kabul Edildik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında makam ziyaretinde Okulumuz öğrencisi Rüzgar Efe DİNÇ, Müdür Yardımcımız Filiz SAĞIR GÜZELOĞLU ve Sınıf Öğretmeni Ömer Serdar ÖNAL Bartın Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Faruk KAYNAK tarafından makamında kabul edildik.

Ziyaret esnasında Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Faruk KAYNAK tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılış günü olan 23 Nisan 1920 ve bu tarihi sürece nasıl gelindiğinin özelikle Çanakkale Deniz Zaferinin milletimizin kurtuluşundaki dönüm noktasının öneminin gelecek nesillerimize aktarılmasındaki başta anne ve babalar olmak üzere eğitimcilerimize büyük sorumluluk taşıdığını ifade etmişlerdir.

Ziyaret esnasında Sayın Cumhuriyet Başsavcımız tarafından başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizin minnet ile anmamız gerektiğini ve şanlı geçmişimizin millet olarak tarihi şuuru bilincinde olmamızın ve bizler bu tarihi şuurumuzu sahip çıkarak gelecek olan nesillerimize aktarmamız gerektiğini hepimizin vatan görevi olduğunu ifade etmişlerdir.

Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Faruk KAYNAK tarafından ''Bu günün küçükleri yarının büyükleri'' olacak olan geleceğimiz Okulumuz Öğrencisi Rüzgar Efe DİNÇ'e temsili olarak makamını teslim etmiştir.

Ziyaret sonrası Sayın Cumhuriyet Başsavcımız tarafından öğrencimize günün hatırası olarak hediye takdiminde bulunmuş ve hatıra fotoğrafı çektirilmiştir.

Okulumuz adına Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Faruk KAYNAK Beyefendiye öğrencilerimiz adına sonsuz saygılarımızı ve şükranlarımızı sunarız.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bartın Merkez Şehit Üsteğmen Aydın Aydoğmuş İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)