'Bafra Okuyor Sen De Katıl' Projesi Yarışma Duyurusu

Kaymakamlığımız ve Bafra Belediyesi işbirliği ile ilçemizdeki tüm öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırarak ilçemizin kültür seviyesini yükseltmek ve düzenlenen etkinliklerle toplumda kitap okuma noktasında farkındalık oluşturmak amacıyla yeni bir projeye yelken açıyoruz.

Proje, 5 Nisan 2021 Pazartesi günü başlayacak olup 10 Mayıs 2021 Pazartesi günü sona erecektir.

Ortaokul öğrencilerimiz için 2 kategoride yarışma yapılacaktır.

5 ve 6. SINIFLARIMIZ İÇİN KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİMİZ

Öğrencilerimiz 4 Mayıs 2021 Salı gününe kadar "Ahmet Yılmaz BOYUNAĞA - Satıcı Çocuk" ve "Bestami YAZGAN - Mutluluğun Formulü" adlı eserleri kendi imkanlarıyla temin edip okuyacaklardır. Komisyon tarafından hazırlanacak sınav, çevrimiçi olarak 4 Mayıs 2021 Salı günü 14.30'da gerçekleşecektir. Sınava giriş için ayrıca bir başvuru alınmayacak olup sınava katılım için gerekli link sınav tarihinden 3 gün önce sizlere ulaştırılacaktır. Sınav 30 sorudan oluşmaktadır ve süre 30 dakikadır. 3 yanlış 1 doğruyu götürmektedir. Sonuçlarda eşitlik olması durumunda dereceye girenlerin belirlenmesi için kura yöntemi uygulanacaktır. Dereceye giren ilk 3 öğrenciye tablet ve 25 öğrenciye de kitap hediye edilecektir. Ödül töreni 10 Mayıs 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilecektir.      

7 ve 8. SINIFLARIMIZ İÇİN KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİMİZ

Öğrencilerimiz 5 Mayıs 2021 Çarşamba gününe kadar "Hasan YİĞİT - 372" ve "İsmail BİLGİN - Çanakkale Destanı" adlı eserleri kendi imkanlarıyla temin edip okuyacaklardır. Komisyon tarafından hazırlanacak sınav, çevrimiçi olarak 5 Mayıs 2021 Çarşamba günü 14.30'da gerçekleşecektir. Sınava giriş için ayrıca bir başvuru alınmayacak olup sınava katılım için gerekli link sınav tarihinden 3 gün önce sizlere ulaştırılacaktır. Sınav 30 sorudan oluşmaktadır ve süre 30 dakikadır. 3 yanlış 1 doğruyu götürmektedir. Sonuçlarda eşitlik olması durumunda dereceye girenlerin belirlenmesi için kura yöntemi uygulanacaktır. Dereceye giren ilk 3 öğrenciye tablet ve 25 öğrenciye de kitap hediye edilecektir. Ödül töreni 10 Mayıs 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilecektir. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)