Aylık Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri Alanı Çalışmaları

Etkinliğimiz çerçevesinde okulumuz öğretmenleriyle öğretmenler odasında eğitimi felsefeleriyle ilgili bir makalenin özet ve tartışmalarının yapılacağı duyuruldu. Bu etkinlik kapsamında öğretmenlerimize ilgili makalenin örneğini alabilecekleri yazılı metin belgesini nereden, nasıl temin edebilecekleri önceden bildirildi. Etkinlik zamanı ve yeri okul yönetimi ile işbirliği içerisinde belirlendikten sonra sunu ve tartışma gerçekleştirildi.

        Bu etkinliğin amacı, öğretim hizmetlerinin daha etkili hale getirilebilmesinde etkili olduğu düşünülen öğretmenlerin eğitim felsefesi anlayışları ve bilgiye dair inançlarının tartışılarak çağdaş anlayışlar konusunda farkındalık oluşturabilmektir. Bu sayede öğretim hizmetlerini yürüten öğretmenlerimizin öğrencilere hangi doğrulukları nasıl öğretebileceği konusunda bilinçli yaklaşımlar gösterebilmeleri hedeflenmiştir. 

        Yapılan bu etkinlik sonucunda; öğretmenlerimizin etkinliğe yönelik aktif katılımcı olmaları, görüş ve düşüncelerini medeni bir tartışma ortamında paylaşmaları, sürece makaleyi incelemiş olarak gelmeleri farkındalıklarını artırmıştır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Van İpekyolu Said Nursi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)