Aydın / Köşk Güzelköy İlkokulu

Telefon:0 256 476 10 03 Adres:Güzelköy Mah. Güzelköy sok. No 49 Köşk/AYDIN Web Sitesi:https://guzelkoyilkokulu.meb.k12.tr Aydın Okulları, Aydın Köşk Okulları, Aydın İlkokulları, Aydın Köşk İlkokulları, İlkokul Haberleri, Aydın İlkokul Haberleri, Aydın Köşk İlkokul Haberleri
Kaynak:https://guzelkoyilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim ve öğretim faaliyetleri alanında ulusal ve evrensel değerleri kavramış, güçlükler karşınında yılmayan, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getiren, mutlu, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştiren, çağın gerektirdiği bilgi ve teknolojik donanıma sahip ülkemizi yarınlarına hazırlayan örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonSevgi, saygı ve güven ortamında mükemmele ulaşmak hedefi ile temel bilgi ve becerilere sahip, eleştirel düşünebilen, etkili iletişim kurabilen, yaratıcı bireyleri topluma kazandırmak ve çağın gerektirdiği beklentilere göre sürekli gelişim ve değişimde öncü olmak için varız.
Başarılar2013-2014 eğitim öğretim yılı ve 2015-2016 eğitim öğretim yıllarında okullar arası yapılan bilgi yarışmalarında okulumuz birinci olmuştur.
Telefon0 256 476 10 03
AdresGüzelköy Mah. Güzelköy sok. No 49 Köşk/AYDIN
İnternet Sitesihttps://guzelkoyilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGüzelköy,Aydın ilinin Köşk ilçesine bağlı bir köydür. Köy muhtarı Mülayim AVCI´dır. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyde birleştirilmiş sınıflı ilkokul ve anasınıfı vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.
UlaşımOkulumuz ilçe merkezine 8, il merkezine 21 km uzaklıktadırUlaşım problemi yoktur.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezine 8, il merkezine 21 km uzaklıktadır
Ders Saatleri08:50-14:10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüSobalı
İnternet BağlantısıADSL (1 Mbit)
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı16
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://guzelkoyilkokulu.meb.k12.tr/09/16/853316/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)