Aydın / Buharkent Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Esin Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://buharkentaihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEvrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda bilgi temelli bir toplum için değişmeyi sağlayacak millî ve manevî değerlerle donanmış kuşaklar yetiştirerek bilgi ve becerinin toplumsal refaha dönüşmesine öncülük eden bir kurum olmaktır.
MisyonDüşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
BaşarılarOkulumuz öğrencilerinden Yasin ERGÜN, Aydın İl Merkezinde düzenlenen Genç Bilaller Ezan Yarışmasında il üçüncüsü olmuştur.
Kız öğrencimiz Dilan GÖNHAN Aydın´da yapılan kros müsabakalarında il 4. sü olmuş ve bölge finallerine katılmaya hak kazanmıştır.
Telefon0 256 391 5033--0 256 391 5033
AdresMenderes Mah. Fevzi Çakmak Cad. No1 Buharkent Aydın
İnternet Sitesihttps://buharkentaihl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriİLÇEMİZ AYDIN DENİZLİ KARAYOLU ÜZERİNDE ŞİRİN BİR KENTTİR.YENİ AÇILAN ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ İŞYERLERİ, ÜNİVERSİTESİ VE SPOR TESİSLERİYLE HIZLA GELİŞMEKTEDİR.
UlaşımiLÇE MERKEZİNDEÖĞRENCİ SERVİSLERİYLE TAŞIMA
Merkezden UzaklıkiLÇE MERKEZİNDE
Servis BilgisiOKULUMUZ AYDIN-DENİZLİ ANA YOLU ÜZERİNDEDİR. DIŞARIDAN GELEN MİSAFİRLER İÇİN SERVİSE GEREK YOKTUR. YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.
Kontenjan Bilgileri34
Ders Saatleri08:30
14:50(Ortaokul)
15:40(Lise)
16:00(Cuma Günleri)
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı15
  • Öğrenci Sayısı72
  • Derslik Sayısı4
  • BT Odası Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://buharkentaihl.meb.k12.tr/09/03/760606/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)