Atama Dönemi Bilgilendirme. . .

Değerli Öğretmenlerimiz,

Atama döneminde okulumuzu tercih etme ihtimalinize yönelik merak ettiğiniz soruların cevaplarını burada bulabilirsiniz. Şimdiden hakkınızda hayırlısı olması dileğiyle.

 

1) Manyas'a ulaşım ve okulumuz ?

C: Manyas Bandırma ilçesine 50 km, Gönen ilçesine 34 km, Balıkesir merkeze 80 km uzaklıktadır.  Balıkesir, Gönen ve Bandırma'dan düzenli olarak minibüs mevcuttur. Manyas'ta ikamet edilebileceği gibi Gönen veya Bandırma ilçelerinde de ikamet edilebilir.  

Manyas, Balıkesir'in küçük ve huzurlu ilçelerinden biridir.

Okulumuz Manyas ilçe merkezindedir. İlçe merkezinde bulunan İmam Hatip Ortaokulu haricindeki tek ortaokuldur. Merkez haricinde 28 kırsal mahalleden taşıma yapılmaktadır.

 2) Manyas'ta kiralık ev?

C: İlçe merkezinde veya 2 km uzaklıkta bulunan TOKİ'de ev bulma sıkıntısı yaşanmamaktadır. Kiralar 600 - 900 TL aralığında değişmektedir. Soba veya kalorifer ile ısınma durumu söz konusudur. İlçede doğalgaz yoktur.

 

3) Manyas'ta sosyal hayatın yeri?

C: Manyas'ta AVM , tiyatro, sinema, gibi imkânlar bulunmamaktadır. 50 km uzaklıkta bulunan Bandırma ilçesinde bu imkânlara ulaşılabilir. 

 

4) Okuldaki sınıf, öğrenci ve öğretmen sayıları?

C: Okulumuzda 2 adet özel eğitim sınıfı haricinde  16  şubemiz mevcuttur. 5,6,7,8.Sınıflarda her sınıftan 4'er şube bulunmaktadır.

5.Sınıflar yabancı dil ağırlıklı (11+2 saat) eğitim vermektedir.Öğretmen sayımız 30-35 olarak değişmektedir. Şubelerin ortalama öğrenci sayısı ise 16-19 aralığında değişmektedir.  

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Balıkesir Manyas Atatürk Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)